Ταξιτζής απολύθηκε για ομοφοβία

Article featured image
Article featured image

Ταξιτζής στη Βρετανία έχασε τη δουλειά του γιατί ανάγκασε δύο άντρες να κατεβούν από το όχημά του επειδή φιλήθηκαν στο στόμα.



O Jordan Sloat και ο Corey Watts επιβιβάστηκαν σε ένα από τα ταξί της Uber το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Το όχημα τους παρέλαβε από το Covent Garden, αλλά δεν τους πήγε ποτέ στον προορισμό τους, αφού όταν λίγα λεπτά αργότερα, το ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί, ο οδηγός σταμάτησε το όχημά του στην άκρη του δρόμου και τους ζήτησε επιτακτικά να κατέβουν.  

Ο Jordan Sloat υποστήριξε πως ο οδηγός τους είπε πως έχει ξαναπάρει ομοφυλόφιλα ζευγάρια στο ταξί του, αλλά δεν θέλει να κάνουν τέτοια πράγματα.

Και οι δύο άντρες υποστήριξαν όμως πως το μόνο που έκαναν ήταν να δώσουν ένα φιλί και τίποτα παραπάνω ενώ έδωσαν συνέχεια στο περιστατικό καταγγέλλοντας το μέσα από τα social media.

Σύντομα το περιστατικό έγινε γνωστό και όταν υπήρξαν οι πρώτες αναφορές από δημοσιογραφικές ιστοσελίδες η εταιρεία έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από τους δύο πελάτες της υπηρεσίας.

Ο εκπρόσωπος της UBER δήλωσε στο ITV News για το περιστατικό: «Η Uber δεν ανέχεται κανένα είδος διάκρισης είτε από συνεργάτη είτε προς συνεργάτες μας.

Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε για το απαράδεκτο περιστατικό, ξεκινήσαμε έρευνα και επικοινωνήσαμε με τους επιβάτες για να εκφράσουμε την ειλικρινή μας συγνώμη και να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες. Ο συγκεκριμένος οδηγός αποκλείστηκε από την πλατφόρμα της Uber». 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ