Κάποιοι ΕΨΑ-ξαν την αγαπημένη τους γεύση και κέρδισαν

Στους διαγωνισμούς της EΨΑ στο facebook και στο ραδιόφωνο, 46 συνολικά τυχεροί ΕΨΑ-ξαν την αγαπημένη τους γεύση και κέρδισαν.

 


Article featured image
Article featured image

Η ΕΨΑ, γιορτάζοντας την παρουσία της μεγάλης γκάμας υψηλής ποιότητας αναψυκτικών στην Κύπρο, πραγματοποίησε διαγωνισμό στη σελίδα της στο facebook, δίνοντας σε 15 Κύπριους τυχερούς την ευκαιρία να κερδίσουν κιβώτια αναψυκτικών και σε 1 μεγάλο τυχερό, τον Γιάννη Ευαγγέλου από τη Λευκωσία, μία απολαυστική deluxe διαμονή στο Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό.

Παράλληλα, το καλοκαίρι λανσαρίστηκε και η μεγάλη ραδιοφωνική εκστρατεία ΕΨΑ-πιες με το διασκεδαστικό, καλοκαιρινό τραγούδι της EΨΑ, εμπνευσμένο από τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο!

Μέρος της καμπάνιας, ήταν σχετικός διαγωνισμός σε ραδιοσταθμούς όπου ακροατές συμμετείχαν με sms, και κατόπιν κλήρωσης 30 τυχεροί κέρδισαν αναψυκτικά ΕΨΑ της αρεσκείας τους αλλά και από ένα συλλεκτικό αριθμημένο μπουκάλι επετειακής Λεμονάδας.

Η ΕΨΑ, με περισσότερα από 90 χρόνια ιστορίας στην Ελλάδα, κάνει την παράδοση να μοιάζει μοντέρνα και απολαυστική.

Τα αναψυκτικά (λεμονάδα, πορτοκαλάδα, γκαζόζα/άσπρο, βυσσινάδα και σαγκουίνι), τα αναψυκτικά λάιτ με στέβια (λεμονάδα, πορτοκαλάδα και κόλα) και τα ροφήματα τσαγιού (σε γεύσεις τσάι λεμόνι, τσάι ροδάκινο, πράσινο τσάι ρόδι βύσσινο και κόκκινο τσάι με κράνμπερι, αρώνια, γκότζι μπέρι) της ΕΨΑ, διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ