Τι αποκαλύπτει το χρώμα εσωρούχων της κάθε γυναίκας

Είναι γνωστό ότι τα χρώματα που επιλέγουμε στην ένδυσή μας, λένε πολλά για τον χαρακτήρα και την ψυχολογική μας διάθεση.

 


Article featured image
Article featured image

Μια βρετανική έρευνα, αναφέρει πως η επιλογή μιας γυναίκας στο χρώμα των εσωρούχων της αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα της όσον αφορά την ερωτική της διάθεση και τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Επικεφαλής της έρευνας ήταν η ψυχολόγος Donna Dawson, η οποία διαπίστωσε ότι το 72% των γυναικών που συμμετείχε στην έρευνα έδειξε προτίμηση σε χρώματα εσωρούχων που ήταν στο χρώμα του δέρματος ή σε εσώρουχα που είναι σχεδόν διαφανή και έχουν έναν πολύ ελαφρύ χρωματισμό.

Συγκεκριμένα:

Τα «ζεστά» χρώματα (πορτοκαλί, κίτρινο) δημιουργούν συναισθήματα έξαψης και ζωντάνιας και μπορούν να αυξήσουν την πίεση του αίματος, των καρδιακών παλμών και του ρυθμού της αναπνοής.

Το «διάφανο» εσώρουχο ή εκείνο που είναι στο χρώμα του δέρματος, δείχνει μια προσωπικότητα που είναι φυσική, χαλαρή, προσγειωμένη και «ανοιχτό βιβλίο». Αυτό το χρώμα επιλέγουν γυναίκες που είναι ήρεμες και δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.

Το έντονο κόκκινο χρώμα αποκαλύπτει την προσωπικότητα μιας γυναίκας που είναι παθιασμένη, δραστήρια, με ελαφρά τάση προς το μελόδραμα και την υπερβολή, αλλά που ξέρει να ζητάει αυτό που θέλει.

Το ροζ χρώμα υποδηλώνει ρομαντισμό και στοργικότητα, καθώς και μια ανάγκη για πιο στενή επαφή. Το επιλέγουν γυναίκες που είναι πιο «θηλυκές», αισθηματικές και δεν επιλέγουν κατά κανόνα να πάρουν τον έλεγχο της σχέσης ή της σεξουαλικής πράξης στα χέρια τους.

Το μαύρο δείχνει μια γυναίκα που είναι αυτοδύναμη, με ισχυρή προσωπικότητα, αλλά η οποία ταυτόχρονα δεν διστάζει να δοκιμάσει νέα πράγματα και είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες.

Το λευκό χρώμα στα εσώρουχα φανερώνει μια γυναίκα που είναι αθώα αλλά «ανοιχτή» σε προτάσεις που αφορούν το σεξ και τις σχέσεις. Το λευκό, το επιλέγουν γυναίκες που είναι πρόθυμες να μάθουν νέα πράγματα στο σεξ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ