Ένα φεστιβάλ που νοιάζεται για την υγεία σας

Αισθάνεστε άγχος; Έχετε συνεχή αγωνία για την ζωή και το μέλλον σας; Θέλετε να εξερευνήσετε την σωματική και ψυχική σας υγεία; Ψάχνετε για υγιεινά τρόφιμα; Θέλετε πιο καθαρό μυαλό; Θέλετε να φαίνεστε πιο υγιής;

 


Article featured image
Article featured image

Εάν η απάντηση σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω είναι ΝΑΙ, τότε επιβάλλεται να παρευρεθείτε στο «The Mind, Body & Spirit Festival 2015» (MBS) της Λευκωσίας.

Ενώστε το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας, στο MBS φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στο χώρο του Συνεδριακό Κέντρου Φιλοξενία!

Εκεί θα βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, να μειώσετε το στρες και να δημιουργήσετε μια πιο ευτυχισμένη και υγιής ζωή για εσάς και την οικογένεια σας.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για το Core Yoga με την Νίκη Πετρουλάκη και δοκιμάστε την μαγεία του ACRO YOGA με τον Κωνσταντίνο Καραφουλίδη.

Δοκιμάστε ακόμη το εκπληκτικό TWIST & SHOUT yoga εμπνευσμένο από το YogaWorks με την Άννα Ζόρζου.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πολυάριθμες παρουσιάσεις και εργαστήρια και θα παρουσιάσει ποια είναι τα τελευταία προϊόντα στο χώρο της ευεξίας και της καλής υγείας.

Θα προσφέρονται διάφορες επιλογές για γεύματα.

Είσοδος €8 την μέρα

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 10.30- 21.00 & Κυριακή 8 Νοεμβρίου 10.30– 20.30

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 96382333 ή πατήστε ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ