Έρχεται το YouTube Red [βίντεο]

«Πρεμιέρα» κάνει στις 28 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ η νέα συνδρομητική υπηρεσία YouTube Red.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα υπηρεσία προορίζεται να αποτελέσει την «απόλυτη εμπειρία του YouTube» με τη συνδρομή θα ανέρχεται στα 9,99 δολάρια το μήνα.

Δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αλλαγή στη δωρεάν έκδοση, ενώ οι χρήστες στις ΗΠΑ θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν το YouTube Red δωρεάν για έναν μήνα.

Τα πλεονεκτήματα που θα παρέχει στους συνδρομητές του το YouTube Red είναι παρακολούθηση βίντεο στο YouTube χωρίς διαφημίσεις, δυνατότητα να «σώζεται» ένα βίντεο για παρακολούθηση offline, στο smartphone ή το tablet και η αναπαραγωγή βίντεο στο background.

Η συνδρομή ισχύει για χρήση από όλες τις συσκευές που έχει στη διάθεσή του ο χρήστης, από τις οποίες μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό του.

Επίσης, ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση μέσω νέων εφαρμογών, όπως το Gaming, αλλά και το νέο, YouTube Music, που αναμένεται να είναι διαθέσιμο σύντομα.

Αυτό που προωθείται ιδιαιτέρως στη νέα υπηρεσία, είναι η πρόσβαση  σε νέες σειρές και ταινίες από τους κορυφαίους δημιουργούς που βρίσκονται στο YouTube. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ