9 χώροι για brunch… ανήμερα της επετείου του «ΟΧΙ»

Θα με ρωτήσεις «Είχες και στο χωριό σου brunch ρε φίλε;» και θα σου απαντήσω πως «Ναι, είχα!».

 


Article featured image
Article featured image

Η απορία σου είναι εύλογη, αλλά και η τοποθέτηση του Μιχάλη Βρ., ο οποίος σε ένα παλαιότερο άρθρο του στη CITY διαπίστωνε ότι το brunch είναι το μπούκωμα σε νέα ανάγνωση, είναι ίσως μια καλή και λογική απάντηση.

Εντάξει, «απλώς τα egg benedict ή το quiche Loraine, πήραν την θέση των τηγανιτών αυγών παρόλο που τα αυγά τα ίδια επέστρεψαν -μετά από μακρόχρονη απουσία- στη βιολογική τους εκδοχή, όπως αυτά της γιαγιάς σου δηλαδή» συμπληρώνει ο Μιχάλης στο άρθρο του.

Μην κολλάς σε λέξεις. Αφορμές να ψάχνεις. Είτε brunch λέγεται αυτό, είτε lunch, είτε dinner, είτε πρόγευμα, είτε cheese and wine, είτε ένας καφές και ένα γλυκό, εσύ να σκέφτεσαι ότι μπροστά σου έχεις μια καλή αφορμή να βγεις και να τα πεις με τα φιλαράκια σου.

Ακόμα καλύτερα, όταν η αφορμή αυτή δεν σου δίνεται κατ’ ανάγκη το weekend, αλλά έρχεται μεσοβδόμαδα, ένεκα μιας εθνικής αργίας -ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές.

Ευτυχώς όμως που είναι και το Time Out Cyprus και ήρθε την κατάλληλη στιγμή να φτιάξει αυτή την πολύ χρηστική λίστα με τα 8+1 μαγαζιά που θα παραμείνουν ανοικτά ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου έτσι ώστε να μας προσφέρουν λαχταριστά brunch από το πρωί.

Όχι, σε ένα εύγεστο brunch δε λέμε ποτέ «ΟΧΙ».

Δες τη λίστα ΕΔΩ, καλή όρεξη και καλά να περάσουμε!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ