Η Λεμεσός είναι πανέμορφη [και υπάρχει βίντεο που το αποδεικνύει]

Είναι πολύ δύσκολο να συμπεριλάβεις σε ένα τρίλεπτο βίντεο όλες τις ομορφιές της πόλης σου. Και ειδικά μιας πόλης όπως η Λεμεσός που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κούκλα και έχει να επιδείξει δεκάδες σημεία ενδιαφέροντος.

 


Article featured image
Article featured image

Είναι όμως μαγκιά αν καταφέρεις να χωρέσεις σε ένα τρίλεπτο βίντεο πολλά σημαντικά πράγματα έτσι ώστε να πείσεις τον τουρίστα αλλά και ένα ντόπιο που θέλει να γνωρίσει εκ νέου τον τόπο του, δίνοντάς τους κίνητρα να περπατήσουν από στενό σε στενό, από παραλία σε παραλία και απ’ άκρη σ’ άκρη.

Έχει πλάκα να κάνεις τον τουρίστα στην ίδια σου την πόλη!

Δημοτική Αγορά, Μαρίνα Λεμεσού, ΤΕΠΑΚ, Ζωολογικός Κήπος, Μεσαιωνικό Κάστρο, Δημοτική Πινακοθήκη, Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, Πλατεία Ηρώων, οδός Ανεξαρτησίας, Παραλιακό Μέτωπο, Αποβάθρα Μόλου και άλλα σημεία που μπορείς να επισκεφτείς πεζός ή με ποδήλατο, με την οικογένεια ή με φίλους, οποιαδήποτε ώρα της μέρας και οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Δες πιο κάτω το ωραίο βίντεο - διαφήμιση της Λεμεσού που ετοίμασε ο Δήμος της πόλης σε συνεργασία με το Heart Cyprus, στόχος του οποίου είναι να προβάλει τη Λεμεσό και τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, με επίκεντρο την ιστορική Δημοτική Αγορά και σίγουρα θα χαμογελάσεις συνειδητοποιώντας πόσους πολλούς και καλούς λόγους έχεις αν θες να περπατήσεις στη συμπρωτεύουσα!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ