Μέχρι και σκουπιδιάρικα παρέλασαν στην Ελλάδα

Στις 28 Οκτωβρίου, κάθε χρόνο, σε Κύπρο και Ελλάδα παρελαύνουμε για να τιμήσουμε το «ΟΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά, την απόρριψη του ιταλικού τελεσίγραφου από την Ελλάδα αλλά και όλους όσοι αντιστάθηκαν και πολέμησαν την Ιταλία που εισέβαλε στην χώρα από την Αλβανία.

 


Article featured image
Article featured image

Οι παρελάσεις αυτές είναι στρατιωτικές, ενώ ενίοτε μπορεί να παρελάσουν  κι άλλα σώματα όπως για παράδειγμα πρόσκοποι κλπ.

Σκουπιδιάρικα όμως, ή αλλιώς απορριμματοφόρα, να τιμάνε το «ΟΧΙ» του Μεταξά, δεν περιμέναμε να δούμε.

Κι όμως, συνέβη και αυτό.

Tα απορριμματοφόρα συμμετείχαν στη μαθητική παρέλαση του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Ο Δήμος αποφάσισε να παρουσιάσει το έργο του με έναν εντελώς σουρεαλιστικό τρόπο.

Τα σκουπιδιάρικα παρέλασαν μπροστά από τον κόσμο και τους επισήμους με την υπόκρουση του «Μακεδονία ξακουστή»…

Άντε και από του χρόνου κάτι άλλο να σκεφτούμε για να πρωτοτυπήσουμε και πάλι. Και πάλι οι επίσημοι θα χειροκροτούν, τους βγαίνει αυθόρμητα.

 



Η παρέλαση των... απορριματοφόρων

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Tα απορριμματοφόρα συμμετείχαν στη μαθητική παρέλαση του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Ο Δήμος αποφάσισε να παρουσιάσει το έργο του με έναν εντελώς σουρρεαλιστικό τρόπο. Τα σκουπιδιάρικα παρέλασαν μπροστά από τον κόσμο και τους επισήμους με την υπόκρουση του "Μακεδονία ξακουστή"...


Posted by news247.gr on Thursday, 29 October 2015



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ