Φέτος για παπούτσια και αξεσουάρ [πάμε ALDO]

Βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες πριν το κρύο αρχίσει να διαμορφώνει την γκαρνταρόμπα μας. Και μιας και δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, ας το απολαύσουμε!

 


Article featured image
Article featured image

To ALDO μάς καλεί να εμπνευστούμε μέσα από τη νέα του συλλογή σε παπούτσια και αξεσουάρ, για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας.

Αξιοποιήσετε τις τελευταίες ζεστές μέρες του χρόνου φορώντας διαχρονικές καστόρινες γόβες ή μπαλαρίνες σε πιο ψυχρές αποχρώσεις, για στιγμές που επιβάλλουν περισσότερη κομψότητα.

Επιλέξτε ένα ζευγάρι γυναικεία sneakers εμπνευσμένα από παπούτσια ειδικά για τρέξιμο, για τις μέρες που θέλετε να είστε πιο άνετες και να έχετε ένα πιο χαλαρό αλλά ταυτόχρονα στιλάτο look.

Τα σπορ μοντέλα είναι διαθέσιμα σε δύο χρωματισμούς, προσαρμοσμένους στις αποχρώσεις της νέας σεζόν, το marsala και το μπλε της θάλασσας.

Μαζί με το πρώτο δροσερό φθινοπωρινό αεράκι, εμφανίζονται οι μπότες, versatile ή/και δερμάτινες, σε κομψά σχέδια με γεωμετρικά μεταλλικά τακούνια. Τα Hybrids συνεχίζουν και για τη νέα σεζόν ενώ κροκό μοκασίνια και μεταλλικά σκαρπίνια με λευκές λαστιχένιες σόλες είναι ιδανικά για μια κομψή και συνάμα casual εμφάνιση.

Μια από τις φετινές αφίξεις είναι τα κορδόνια παπουτσιών με γυαλιστερό φινίρισμα, εμπνευσμένα από τη Βρετανία, καθώς και τα χοντρά τακούνια τύπου block yand chuncky, σε φθινοπωρινές αποχρώσεις που παραπέμπουν σε πιο μαθητικό ή αγορίστικο στιλ.

Μπότες πάνω από το γόνατο με καθαρά περιγράμματα και ορθογώνια τακούνια, σήμα κατατεθέν των 70’s, και καστόρινες μπότες στολισμένες με κρόσσια, τα οποία βρίσκουμε επίσης και σε τσάντες διάφορων μεγεθών.

Οι επιρροές από τα 70’s είναι εμφανέστατες με τις καστόρινες μπότες σε αποχρώσεις της ερήμου, αλλά και παπούτσια τύπου oxfords με πιο χοντροκομμένες σόλες. Στη βασική παλέτα κυριαρχούν γήινες αποχρώσεις, το χρώμα της άμμου και το γκρι με πινελιές από σκούρο πράσινο και ναυτικό μπλε. Επίσης, κυριαρχούν και τα reptile prints σε διάφορα σχέδια. 

Για πιο κοσμοπολίτικες εμφανίσεις, επιλέγουμε δίχρωμες γόβες και μπαλαρίνες σε σέξι σχήματα τύπου gladiator που συνήθως είναι δερμάτινες, διακοσμημένες με πολλά λουράκια που τυλίγονται γύρω από τους αστραγάλους. 

Ανανεώστε το στιλ σας με worthy boots που τραβούν την προσοχή ανεπιτήδευτα και αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας, με εντυπωσιακά κομμάτια που έχουν ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό τις μικρές λεπτομέρειες και διάθεση «je ne sais quoi». Οι ψηλοτάκουνες μπότες chelsea έχουν και πάλι την τιμητική τους και έτσι μπορείτε να τις βρείτε σε διάφορα μοτίβα.

Όσον αφορά στα αξεσουάρ, το ALDO προτείνει να είστε τολμηρές, όπως προτρέπει και ο Lou Reed «Take a walk on the wild side», με τσάντες ώμου και χειρός σε έξαλλα prints. Για κομψές και άνετες εμφανίσεις, επιλέξτε μεταξύ καρφιών και κροσσιών και τελειοποιήστε με αξεσουάρ όπως κολιέ και δακτυλίδια στολισμένα με πέτρες, καθώς και βραχιόλια και άλλα κοσμήματα τύπου filigree.

Και όταν πέσει κι άλλο η θερμοκρασία, εφοδιαστείτε με αδιάβροχα καπέλα, τζόκεϊ και κασκόλ σε κομψά σχέδια για να αποδείξετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε ακόμη και τις πιο κρύες μέρες θαρραλέα και με στιλ. Και για bonus; Ζεσταθείτε με high-tech γάντια που ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της σημερινής εποχής!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ