Ομαδικό σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ για 72 ώρες non-stop

Ονομάζεται Chemsex και είναι η νέα και άκρως επικίνδυνη τρέλα στη Μεγάλη Βρετανία. Καταναλώνοντας κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών, νεαροί Βρετανοί επιδίδονται για 72 συνεχόμενες ώρες σε σεξουαλικά όργια με περισσότερους από 5 παρτενέρ (άγνωστους πολλές φορές), χωρίς ύπνο και φαγητό.

 


Article featured image
Article featured image

Τα σεξουαλικά πάρτι ξεκινούν συνήθως Παρασκευή και διαρκούν μέχρι και τη Δευτέρα, ενώ συνήθως τα μέτρα προφύλαξης απουσιάζουν καθώς τα άτομα δεν είναι σε θέση μετά τη χρήση να αντιληφθούν τον κίνδυνο.

Όσον αφορά στα ναρκωτικά, η γκάμα είναι μεγάλη: κοκαΐνη, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και άλλες ουσίες ενώ ορισμένοι το συνδυάζουν και με άφθονο αλκοόλ. Εμπειρογνώμονες του British Medical Journal, προειδοποιούν ότι τα συμπτώματα του Chemsex είναι άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και κόπωση.

Περισσότεροι από 60% ων ανθρώπων που επισκέπτονται κάποιες κλινικές αποτοξίνωσης στο Λονδίνο είναι άτομα που κάνουν συχνά Chemsex. Η Hannah McCall, νοσοκόμα του North West London NHS Foundation, αναφέρει από τη πλευρά της: «Στη δική μας κλινική σεξουαλικής υγείας, υπάρχει αύξηση του αριθμού των ανδρών που παίρνουν μέρος σε τέτοια πάρτι. Παρόμοια αύξηση υπάρχει και σε άλλες κλινικές σεξουαλικής υγείας στο Λονδίνο».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ