Διώξτε τα κουνούπια με αρώματα της Victoria's Secret

Επιστήμονες ανακάλυψαν πως τα κουνούπια μισούν τα αρώματα και ιδίως εκείνα της Victoria's Secret.

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί τώρα τον χειμώνα τα κουνούπια να μην είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο το καλοκαίρι, αλλά μαθαίνοντας για νέες μεθόδους απώθησής τους είναι πάντοτε ευπρόσδεκτο.

Ερευνητές από το Κρατικό Πανεπιστήμιο του New Mexico στις Ηνωμένες Πολιτείες συνέκριναν οκτώ διαφορετικά εντομοαπωθητικά και δυο αρώματα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία δημοσιεύτηκαν στην ιατρική επιθεώρηση Journal of Insect Science, έδειξαν πως δυο πολύ κοινά είδη κουνουπιών απωθούνται περισσότερο από τα αρώματα και μάλιστα το Bombshell της Victoria's Secret .

 Μάλιστα, το Bombshell της Victoria's Secret και το Skin So Soft της Avon φάνηκε να έχουν εντομοαπωθητικές ιδιότητες για τουλάχιστον δυο ώρες.

 Αυτά τα ευρήματα βέβαια έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα. Πως τα γλυκά αρώματα λουλουδιών ελκύουν τα κουνούπια.


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Viral βίντεο από τον “Batman” που εμφανίστηκε στην κορυφή της Όπερας του Σίδνεϊ

Article featured image

Η Ιρλανδία μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό της Eurovision και το 2027

Article featured image

Ένα σπάνιο βίντεο με φάλαινα που πενθεί το μικρός της μετά τη γέννα