Νεαρή Τ/κ θηλάζει δημόσια τη δεκαετία του 20'

Μία ανθρώπινη και φυσικότατη στιγμή γαλήνης, ολοκλήρωσης, περηφάνιας και αφοσίωσης που δεν πρέπει ποτέ και σε καμία περίπτωση να θεωρείται ντροπή.

 


Article featured image
Article featured image

Κυκλοφορεί στο Facebook η ακόλουθη υπέροχη φωτογραφία που απεικονίζει μία νεαρή Τουρκοκύπρια μητέρα, κάπου στη δεκαετία του 1920 να θηλάζει το μωρό της.

Η φωτογραφία προέρχεται από βιβλίο του Kadir Kaba, ο οποίος έχει συγκεντρώσει δουλειά από διάφορους Τ/κ φωτογράφους, στο πλαίσιο μιας προσπάθειάς του να παρουσιάσει την ιστορία της φωτογραφίας στην τουρκοκυπριακή κοινότητα.ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ Η ΚΥΠΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΙΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ;

 

Εντύπωση προκαλούν τα ρούχα και τα κοσμήματα που φορεί η νεαρή κοπέλα, υποδηλώνοντας ενδεχομένως πως η διαδικασία του δημόσιου θηλασμού στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και χώρο, όχι μόνο δεν αποτελούσε ταμπού αλλά εμπεριείχε κιόλας μια «επισημότητα».

Να σημειωθεί πως η εβδομάδα που διανύουμε έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού ως Παγκόσμια Εβδομάδα Δημόσιου Θηλασμού. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ