«Oι ναυαγοσώστες να μένουν στην Πάφο και τον χειμώνα»

Οι ναυαγοσώστες να μένουν στις θέσεις τους ολόχρονα ζητά με γραπτή του παρέμβαση ο Πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

 


Article featured image
Article featured image

«Είναι αδιανόητο», σύμφωνα με τον Ιεροκηπιώτη, «όλες οι παραλίες της επαρχίας  να σφύζουν από ζωή από χιλιάδες ντόπιους και ξένους περιηγητές, αφού οι καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να είναι εξαιρετικές, και οι πλείστες παραλίες  να μην έχουν πλέον ναυαγοσωστική κάλυψη από την 1η Νοεμβρίου».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ CORAL BAY ΠΡΟΧΘΕΣ

«Πρέπει άμεσα ο Δήμος Πάφου, ο Δήμος Γεροσκήπου και η Επαρχιακή Διοίκηση να αναθεωρήσουν την απόφασή τους για την ναυαγοσωστική περίοδο, που πρέπει να επεκταθεί για όλο τον χρόνο», αναφέρει ο κ. Ιεροκηπιώτης.

Αναφέρει ότι στις άλλες πόλεις, οι ναυαγοσώστες παραμένουν στις θέσεις τους και συνεχίζουν να προσφέρουν ασφάλεια στους λουόμενους και τον Νοέμβριο

«Δεν χωράει αμφιβολία ότι οι εποχές είναι δύσκολες, με την οικονομική κρίση να έχει πλήξει περισσότερο την Πάφο όμως η ανθρώπινη ζωή δεν εξαγοράζεται και περικοπές μπορούν να γίνουν από οπουδήποτε αλλού».

Επισημαίνει ακόμη ότι οι ναυαγοσώστες επιτελούν λειτούργημα και θα πρέπει η Κυβέρνηση «να τους δει επιτέλους με διαφορετικό μάτι» και να προχωρήσει σε κατοχύρωση του επαγγέλματος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ