Το σεξ στο ξενοδοχείο είναι καλύτερο απ’ ότι στο σπίτι

Το σεξ στο ξενοδοχείο είναι καλύτερο από αυτό που γίνεται στο σπίτι.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό αναφέρει ο Ian Kerner, ψυχοθεραπευτής, σύμβουλος σεξ και συγγραφέας των βιβλίων «She Comes First» και «Passionista: The Empowered Woman's Guide To Pleasuring A Man».

Σύμφωνα με τον ίδιο, αποδείχτηκε ότι συμβαίνουν χημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλό μας, όταν κάνουμε σεξ στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείο, οι οποίες διαφέρουν από εκείνες που συμβαίνουν στην κρεβατοκάμαρά μας.

Συγκεκριμένα, η καινούρια εμπειρία σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ενεργοποιεί την ντοπαμίνη στον εγκέφαλο, μία ορμόνη που έχει καθοριστικό ρόλο στον ερεθισμό και την σεξουαλική ενεργοποίηση, αναφέρει ο Kerner.

 

Διαβάστε πιο κάτω τους τρεις λόγους που υποστηρίζει ο ψυχοθεραπευτής πως το σεξ είναι καλύτερο στο ξενοδοχείο παρά στην κρεβατοκάμαρα:

 

Τα ξενοδοχεία προσφέρουν ικανοποίηση

Επειδή τα ξενοδοχεία είναι σχεδιασμένα για να είναι πολυτελή και ερωτικά, με καλό φωτισμό, κεριά, ακριβά σεντόνια και μεγάλο κρεβάτι, εγείρουν και τις 5 αισθήσεις. Όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν σε ένα ξενοδοχείο έχουν στο μυαλό τους ότι θα φροντίσουν τον εαυτό τους.

 

Τα ξενοδοχεία βοηθούν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα

Ένα ακόμα στοιχείο που τονίζει ο Kerner είναι ότι «για να συμβεί ο σεξουαλικός ερεθισμός, ειδικά στις γυναίκες, μέρος του εγκεφάλου που συνδέεται με το άγχος και το στρες πρέπει να απενεργοποιηθεί». «Συχνά, συμβουλεύω τα ζευγάρια να μετατρέψουν το υπνοδωμάτιό τους σε μία ερωτική φωλιά που δεν θα έχει περισπασμούς. Νομίζω ότι ένα ξενοδοχείο, και η πολυτέλεια που προσφέρει, βοηθά τους ανθρώπους να ξεφύγουν από το άγχος. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες των παιδιών, λογαριασμοί που πρέπει να πληρωθούν ή βιβλία που πρέπει να διαβαστούν. Βρίσκεστε σε ένα μέρος που απέχετε από τον συνηθισμένο τόπο και χρόνο», συμπληρώνει ο Kerner.

 

Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να πάτε σε ξενοδοχείο

Δεν χρειάζεστε να είστε διακοπές για να επωφεληθείτε από το ξενοδοχείο. «Πολλές φορές, οι sex therapists συμβουλεύουν τους ασθενείς τους να δοκιμάσουν να κάνουν σεξ σε διαφορετικές στάσεις ή και δωμάτια. Οπότε, το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου προσφέρει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.»


πηγη: huffingtonpost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ