Ένα βίντεο από τη Δερύνεια για αυτούς που δηλητηριάζουν σκύλους

Δύο χιλιάδες σχεδόν likes σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο έχει μαζέψει ένα βίντεο από κτηνιατρείο της Δερύνειας με δηλητηριασμένο σκύλο.

 


Article featured image
Article featured image

Τι ακριβώς περνά ένας σκύλος όταν δηλητηριαστεί, έχετε σκεφτεί ποτέ; 

Επίσης τι περνούν οι κακόμοιροι κτηνίατροι που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τέτοια θλιβερά περιστατικά, λόγω της ασυνείδητης συμπεριφοράς πολλών συμπολιτών μας, που με περισσή ευκολία και ελαφρά την καρδία βάζουν δηλητήριο στους δρόμους και στις γειτονιές μας;  

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο με αρκετά σκληρές εικόνες, αφού δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που διαφορετικά δεν μπορούν να καταλάβουν, μία κτηνίατρος από τη Δερύνεια προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό.

«Θέλετε να δείτε τι γίνεται κάθε μέρα εσείς που ψατζιέφκετε τους σκύλους; Καλωσορίσατε στην πραγματικότητα. Καλωσορίσατε στην καθημερινή μου ζωή» δηλώνει on camera η Gina Zampara από την κτηνιατρική κλινική Άγιος Μόδεστος.

Με αφορμή τη δημοσίευση του βίντεο, ο ΜΚΟ Φωνή για τα Ζώα της Κύπρου μας υπενθυμίζει πως κάθε φορά που έχουμε υποψίες ή υπόνοιες για άτομα που δηλητηριάζουν, οφείλουμε να το αναφέρουμε στην αστυνομία.

 

 




STOP POISONING !! Σταματάtε να βάζετε Δηλητήριο !!!!!


Posted by Gina Zampara on Tuesday, 3 November 2015



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ