Νέα ιστοσελίδα και έναρξη εγγραφών για το Μαραθώνιο Λεμεσού

Με ιδιαίτερη χαρά ο Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού μας ενημερώνει για τη λειτουργία της νέας του ιστοσελίδας και για την έναρξη των εγγραφών στον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο πέντε χιλιομέτρων. 

 


Article featured image
Article featured image

«Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας ενημερώνουμε για την έναρξη των εγγραφών στον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5Χλμ. Πρόκειται για τον πιο δημοφιλή δρόμο ανάμεσα σε ντόπιους συμμετέχοντες, ο οποίος αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή όχι μόνο από τους δρομείς, αλλά και από τις εταιρείες όλης της Κύπρου. Κατά την εκδήλωση του 2015, η εν λόγω διαδρομή σημείωσε sold out, με περισσότερες από 150 εταιρείες ανά το παγκύπριο να εκπροσωπούνται από πέραν των 5000 δρομέων. Και κατά τη φετινή εκδήλωση επιθυμούμε να δούμε τον ίδιο παλμό και αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας για να έχουν όλοι οι συμμετέχοντες την καλύτερη δυνατή εμπειρία».

Με τον ίδιο ενθουσιασμό, προστίθεται, ανακοινώνεται και η έναρξη λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας του οργανισμοπυ.

«Η ιστοσελίδα κτίστηκε από την αρχή, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες καινοτομίες στο χώρο του διαδικτύου. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι περισσότερες και πιο δυναμικές, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα αντίστοιχων αθλητικών εκδηλώσεων, που είναι ικανές να ευχαριστήσουν τον κάθε δρομέα, εθελοντή και θεατή της μεγαλύτερης αθλητικής εκδήλωσης της Κύπρου».

Η έκπτωση 40% στις εγγραφές συνεχίζει να υφίσταται μέχρι και την 31 Ιανουαρίου, ή μέχρι εξαντλήσεως των πρώτων 500 θέσεων για κάθε αγωνιστικό δρόμο (εξαιρείται ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5Χλμ).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ