Ξεκίνησε το ταξίδι για την πρώτη ιδιωτική Συμφωνική Ορχήστρα στην Κύπρο

Η Avanti Crossover Symphonic Orchestra, που είναι και η πρώτη ιδιωτική Συμφωνική Ορχήστρα στην Κύπρο, παρουσιάστηκε στα Μέσα, σήμερα, Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, στο θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

 


Article featured image
Article featured image

Εκ μέρους της Ορχήστρας μίλησαν η εκπρόσωπος των μουσικών Ηρώ Μιχαήλ, ο μαέστρος Φράνσις Γκάϊ και ο παραγωγός Αλέξης Σοφοκλέους, παρουσιάζοντας το όραμα και το έργο της Συμφωνικής Ορχήστρας Avanti Crossover.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε το πλάνο της ορχήστρας, με τις πρώτες συναυλίες να προγραμματίζονται στις 13 Δεκεμβρίου, στο θέατρο Ριάλτο, και στις 19 Δεκεμβρίου, στο θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία. Τίτλος αυτών, «Christmas at the movies», με τις παραστάσεις να ξεκινούν στις 20.00 (εισιτήρια στο www.rialto.com.cy και στο www.soldouttickets.com.cy για τη Λευκωσία).

Επίσης, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα για το 2016 που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την συναυλία «AVANTI GAMERS!» με μουσική και θέαμα από τον κόσμο των βιντεοπαιγνιδιών, τις παραστάσεις «CROSSOVER SYMPHONIC ROCK» που θα φέρουν επί σκηνής το φωνητικό κουαρτέτο AVANTI 4 με τα ροκ συγκροτήματα MINUS ONE και PROSPECTUS σε μια συνάντηση κλασικού με ροκ, αλλά και τις μεγαλειώδεις συναυλίες μαζί με τον σπουδαίο συνθέτη ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ.

Για επικοινωνία στο email: avanticso@gmail.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ