Νέο κατάστημα Funky Buddha στην Κύπρο [στο King’s Avenue Mall]

Η ελληνική εταιρεία ρουχισμού Funky Buddha, μετά την επιτυχημένη παρουσία της στη Λάρνακα, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη με νέο κατάστημα στην Κύπρο, αυτή τη φορά στο εμπορικό κέντρο King’s Avenue Mall στην Πάφο.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα της εταιρείας στην Κύπρο, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στο κοινό το Νοέμβριο του 2015 και ανήκει στο μεγάλο επιχειρηματικό Όμιλο Nat Jango Fashion Ltd που διαχειρίζεται το Master Franchise για όλη τη χώρα. Στα άμεσα πλάνα του Ομίλου είναι η επέκταση του brand και σε άλλες πόλεις. 

Η Funky Buddha ξεκίνησε το 2003 με την αντρική κολεξιόν που μέχρι και σήμερα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε παντελόνια, πουκάμισα, jeans, t-shirts, polos και σορτς ενώ διαθέτει και δυνατή γκάμα outerwear, όπως μπουφάν, πλεκτά, φόρμες, φούτερ και hoodies.

Πριν από 2 χρόνια η εταιρεία παρουσίασε την πρώτη της γυναικεία συλλογή Funky Buddha WOMAN, που έγινε από την αρχή ανάρπαστη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η ομάδα της Funky Buddha δημιουργεί ρούχα που αποτελούν «καμβάδες έκφρασης» και δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να είναι ο εαυτός τους και να ξεχωρίσουν από το πλήθος. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει ρούχα άνετα, ποιοτικά και προσιτά, που ταιριάζουν σε κάθε άτομο, εκφράζοντας την προσωπικότητά του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κολεξιόν της Funky Buddha πατήστε ΕΔΩ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ