Ιδιοκτήτης εστιατορίου μετατρέπει το βίντεο της ληστείας σε διαφημιστικό σποτ [ΒΙΝΤΕΟ]

Έχεις εστιατόριο, θες να το διαφημίσεις, αλλά δεν διαθέτεις το απαιτούμενο budget για να πληρώσεις ηθοποιούς και κινηματογραφικά συνεργεία. Τι κάνεις; Απλό. Περιμένεις να σε ληστέψουν.

 


Article featured image
Article featured image

Φυσικά, η σωστά σειρά των γεγονότων δεν είναι κατ’ ανάγκη αυτή που μόλις διάβασες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να γίνει εντελώς ξεκάθαρο τι ακριβώς εννοούμε.

Το Frijoles & Frescas Grilled Tacos είναι ένα μικρό εστιατόριο στο Las Vegas το οποίο πριν από μερικές μέρες δέχθηκε «επίσκεψη» από 3 ληστές, σε ώρα που δεν λειτουργούσε.

Η ληστεία καταγράφηκε καρέ-καρέ από κάμερες ασφαλείας και το υλικό παραδόθηκε στην αστυνομία.

Επειδή όμως από ένα κακό μπορούν να προκύψουν πολλά καλά, οι ιδιαίτερα ευρηματικοί ιδιοκτήτες του εστιατορίου το χρησιμοποίησαν όλο αυτό προς όφελός τους.

Αλήθεια, γιατί να πληρώνουν ηθοποιούς για να παίξουν σε διαφήμιση και να ταλαιπωρούνται για ένα καλό σενάριο, όταν τα έχουν όλα στο πιάτο; Πολύ απλά και όμορφα, μετέτρεψαν το βίντεο με τη ληστεία στο νέο διαφημιστικό σποτ του εστιατορίου.

Το σενάριο αναφέρεται σε 3 άτομα που... πεθαίνουν για tacos αλλά δεν μπορούν να τα γευτούν, λόγω του προχωρημένου της ώρας. Αποφασίζουν, λοιπόν, να διαρρήξουν το εστιατόριο και να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους ψάχνοντας με μανία που μπορεί να κρύβει τα υλικά ο ιδιοκτήτης.

Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού σε αρκετά σημεία του βίντεο ο ιδιοκτήτης-σκηνοθέτης τρολλάρει-ειρωνεύεται κανονικά τους ληστές… Δες και θα καταλάβεις γιατί:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ