Σεξομολογήσεις #215: Με το ζόρι στοματικός έρωτας;

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ έχω ένα θεματάκι... Ανακατσιώ τζαι νευριάζω να κάμνω στοματικό, αλλά, το αγόρι μου θέλει το πολλά. Τζαι άμα του το κάμνω, λαλεί ότι αγαπά με. Αλήθκεια, όμως, εν με τούτα που επιβεβαιώνεις την αγάπη σου; Θεωρώ την πολλά υποτιμητική την συγκεκριμένη πράξη. Ξέρω το ότι ούλοι οι άντρες (ή τουλάχιστον οι πιο πολλοί) πελλανίσκουν με το συγκεκριμένο κολπάκι, αλλά, έννεν ούλλες οι γυναίκες που γουστάρουν να το κάμνουν. Αν το πάρουμε εντελώς λειτουργικά, εν πολλά άβολη η συγκεκριμένη κίνηση. Πάνω-κάτω, πάνω-κάτω. Πόσην ώρα; Τζαι άτε αντέχεις το τέμπο... Με τα υπόλοιπα τι γίνεται; Έσιει πολλύ ζόρι τούτη η υπόθεση, λαλώ σου, τζαι ξέρω πάρα πολλές κοπέλες που πραγματικά το κάμνουν με το ζόρι! Έννεν λυπηρό; Όμως, που την άλλη, εν παρατηρημένο τζαι εξακριβωμένο ότι «σκλαβώνεις» τον άμα του το κάμεις, ενώ μετά μπορείς να του ζητήσεις ό,τι θέλεις. Ήντα παλαβό πράμα!

Catty

 

Παλαβό δεν είναι, μην το πεις... Ούτε αμελητέο! Η συγκεκριμένη πράξη όντως εξιτάρει την πλειοψηφία των αντρών, αλλά, δικαίωμά σου να μην την εφαρμόζεις στον σύντροφό σου, αν είναι κάτι που δεν το γουστάρεις. Πράξεις με το ζόρι, στα θέματα του σεξ, δεν πρέπει να γίνονται από κανέναν και για κανέναν. Το σεξ είναι μια απολαυστική εμπειρία και διαδρομή που προκύπτει μέσα από την συγκατάθεση όλων των συμμετεχόντων. Άρα, ό,τι γίνεται την ώρα που γίνεται... γίνεται γιατί το θέλατε. Τα αναγκαστικά και τα ανακατσιαστικά δεν έχουν θέση σε τούτο το «παιχνίδι»! Αν, λοιπόν, εσύ δεν γουστάρεις να του κάνεις πεολειχία, δικαίωμά σου. Υπάρχουν χίλιοι άλλοι τρόποι να τον εξιτάρεις και να τον φέρεις σε πλήρη διέγερση και να τον «σκλαβώνεις», όπως λες, και να σου λέει ένα έξτρα Σ’ ΑΓΑΠΩ!

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cyΔιάβασε επίσης: Γιατί η πεολειξία κρατάει τα σκήπτρα έναντι της αιδιολειξίας;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ