Στις παραστάσεις του Δεκέμβρη θα παρουσιάσουν, εκτός από κομμάτια που περιλαμβάνονται στο πρώτο τους δίσκο «Oregano Infused» και αρκετά ακυκλοφόρητα κομμάτια, δίνοντας έτσι το στίγμα για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά.
Οι TriCoolOre συνδυάζουν στοιχεία από διαφορετικά μουσικά είδη και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα στο οποίο ενσωματώνεται η ελληνική έκφραση, ισορροπώντας ανάμεσα στο κοσμοπολίτικο άκουσμα της τζαζ και των ήχων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου.
Ακροβατώντας σε αυτό το φάσμα ήχων και σε συνδυασμό με μια έντονη δόση αυτοσχεδιασμού, οι Άγγελος Δούκας (πλήκτρα), Βασίλης Βασιλείου (τύμπανα, κρουστά) και Νίκος Δούκας (ηλεκτρικό μπάσο, λούπες) ξεφεύγουν από τα στερεότυπα και ακολουθούν τα δικά τους μουσικά μονοπάτια.
Οι TriCoolOre θα εμφανιστούν:
Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, 22.30
Timothy's Art & Bar, Πάφος
Πάρτι για τα 17 χρόνια λειτουργίας του μπαρ
Για κρατήσεις: 99424417
Είσοδος: €8
Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, 21.00
Φιλική συμμετοχή: Σύμης Σουκιούρογλου
Μουσική Σκηνή ΕΝΑΛΛΑΞ, Λευκωσία
Για κρατήσεις: 22 430121
Είσοδος: €8
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το φαινόμενο του «Breaking Bad» είναι αληθινό: Τι μπορεί να συμβεί μετά τη διάγνωση καρκίνου;
Αν δυσκολεύεστε να λύσετε ένα πρόβλημα, ίσως βρείτε τη λύση σε ένα απρόσμενο «μέρος»
Το «μυστήριο» των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ανδρών Νεάντερταλ και γυναικών Homo sapiens