Πόσα ραντεβού απαιτούνται πριν ολοκληρωθεί μία σχέση;

Βασανίζει άνδρες και γυναίκες. Αν γίνει πολύ σύντομα, υπάρχει ο κίνδυνος να... κακοχαρακτηριστεί κάποιος ή ο άλλος να βγάλει λάθος συμπεράσματα. Αν πάλι καθυστερήσει ιδιαίτερα, μπορεί να χαθεί το ενδιαφέρον.

 


Article featured image
Article featured image

Πόσα ραντεβού απαιτούνται όμως, πριν ολοκληρωθεί μία σχέση;

Μία παγκόσμια έρευνα έδωσε την απάντηση σε αυτό το μεγάλο ερώτημα. Ή τουλάχιστον, αποκάλυψε τι σκέφτονται οι περισσότεροι. Ρωτώντας 11.000 ανθρώπους, σε 24 πόλεις του κόσμου, το Time Out που έκανε αυτή την έρευνα κατέληξε ότι πρέπει να γίνουν 3,53 ραντεβού πριν η σχέση καταλήξει στο κρεβάτι. Ή πιο απλά, κάπου στα μισά του τέταρτου ραντεβού είναι πρέπον κάποιος από τους δύο να κάνει τη μεγάλη πρώτη κίνηση για να ολοκληρωθεί η σχέση.

Η ίδια έρευνα έδειξε και κάποια άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Οπως για παράδειγμα ότι το 41% των ερωτηθέντων αποφασίζουν μέσα στα πρώτα 2-3 λεπτά του πρώτου ραντεβού αν θέλουν να ξαναβγούν με το άτομο που έχουν απέναντί τους.

Από τους λόγους που κάτι τέτοιο δεν θα γίνει είναι αν στο πρώτο ραντεβού διαπιστωθεί κακοσμία στόματος, κακή συμπεριφορά ή αν κάποιος δεν μοιάζει με τη φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


[Πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ