«Αναζητώντας την ταυτότητα μας» [Περιηγήσεις στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού]

Με μήνυμα «Αναζητώντας την ταυτότητα μας», διοργανώνονται περιηγήσεις στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού με τον Λούκα Γρηγοριάδη, Ιστορικό Τέχνης και Ερευνητή της ιστορίας της Λεμεσού.

 


Article featured image
Article featured image

Τις περιηγήσεις διοργανώνουν από κοινού ο Σύνδεσμος Κατοίκων και Φίλων του Ιστορικού Κέντρου Λεμεσού και η Φαρμακοβιομηχανία  Medochemie, η οποία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία με στόχο να προάγει τον πολιτισμό, να ενθαρρύνει τη μετάδοση γνώσης για την ιστορία της πόλης και να συμβάλει ενεργά στη διατήρηση της πολιτιστικής της ταυτότητας και κληρονομιάς.

Οι περιηγήσεις στο ιστορικό κέντρο πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και προσφέρονται δωρεάν στο κοινό

 Για  περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.00πμ  μέχρι τη 13.00μμ στο τηλέφωνο 99174914.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένας 18χρονος ερεύνησε τα αρχεία Έπσταϊν για σχολική εργασία και βρέθηκε αντιμέτωπος με μήνυση

Article featured image

Ένας ορειβάτης ξαναβρήκε το σακίδιό του 60 χρόνια μετά την πτώση του σε παγετώνα

Article featured image

Τι κρυβόταν στα χρώματα των έργων της Αρχαίας Αιγύπτου και άντεξαν για χιλιάδες χρόνια