Διεθνής Έκθεση Σπουδών 2015 [ενδιαφέρει εκθέτες και μελλοντικούς σπουδαστές]

Εντατικά συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, της επόμενης μεγάλης έκθεσης σπουδών, που πραγματοποιείται στον χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης, στη Λευκωσία, το διήμερο 28 Φεβρουαρίου - 1η Μαρτίου.


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με την κα Κάτια Γιωργαλλή, Διευθύντρια της διοργανώτριας εταιρείας Arvani Investments, «η Διεθνής Έκθεση Σπουδών αποτελεί μια νέα πνοή στα εκπαιδευτικά εκθεσιακά πράγματα, καταγράφοντας, ήδη, άριστες εντυπώσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό.

 

Γύρω στους 65 εκθέτες από:

* πανεπιστήμια, κολλέγια και ανώτερες σχολές, πρεσβείες ξένων χωρών, σύμβουλοι σπουδών, καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού, και εταιρείες παροχής προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την εκπαίδευση και τους φοιτητές,

* με προέλευση τόσο από Κύπρο, όσο και από την Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α., Καναδά, Ισραήλ, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Τσεχία, καθώς και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα είναι μαζί μας για να σας καθοδηγήσουν για το τι, που και πως θα σπουδάσετε και να λύσουν τυχόν απορίες σας σε θέματα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών».

 

«Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τους μαθητές και φοιτητές για πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Έμπειρα στελέχη αναπτύσσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Σε ένα περιβάλλον με μοντέρνα αισθητική και αποτελεσματική οργάνωση, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τους μελλοντικούς φοιτητές αλλά και τους γονείς τους, να συμβουλεύσουν και να προτείνουν λύσεις για κλάδους σπουδών ή άλλες υποβοηθητικές υπηρεσίες και προϊόντα, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο -που δωρεάν παρέχει η διοργανώτρια εταιρεία- για να πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις ή συζητήσεις με ομάδες ενδιαφερόμενων επισκεπτών» καταλήγει η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ