«Χίλιες και μια νύχτες. Η 17η νύχτα» [από το Θέατρο Τσέπης]

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου η παράστασης «Χίλιες και Μια Νύχτες. Η 17η νύχτα», από το Θέατρο Τσέπης, κάνει πρεμιέρα και μας καλεί όλους να παρακολουθήσουμε την ιστορία της Σεχραζάντ.



 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για την ιστορία μιας όμορφης νεαρής γυναίκας, θαρραλέας και έξυπνης πέρα από κάθε άλλη στο βασίλειο. Η Σεχραζάντ με τη μαγική δύναμη των ιστοριών της θα προσπαθήσει να φέρει ξανά την αγάπη στην καρδιά του βασιλιά Σαχραγιάρ που προδόθηκε από τη γυναίκα του Χίλιες και Μια Νύχτες πριν και έριξε βαρύ το σκοτάδι πάνω από το βασίλειο που κυβερνούσε. Βαθιά μέσα της η Σεχραζάντ πίστευε ότι μπορούσε να ξαναφέρει το φως του ήλιου στη χώρα τους και να κάνει το βασιλιά να χαμογελάσει ξανά. Δεν έμενε παρά να παντρευτεί τον βασιλιά και να τον μαγέψει με το χάρισμά της πριν αυτός διατάξει το θάνατό της... Και έτσι η ιστορία ξεκινά...

Ακούστε... Του σχήματος ηγούνται ο Βύρωνας Πότσος και η Μιράντα Νυχίδου μαζί με 15 ακόμα ηθοποιούς.

Συντελεστές: Σύλληψη-σκηνοθεσία: Μάριος Θεοχάρους, σκηνικά-κοστούμια: Χρίστος Όθωνος, σχεδιασμός φωτισμού: Βασίλης Πετεινάρης, κινησιολογία: Έλενα Αντώρκα, ηχητικά εφέ: Όλγα Χαραλάμπους και Μαριάννα Ιωαννίδου, σχεδιασμός διαφημιστικού υλικού: Σταύρος Αναστασίου, οργάνωση παραγωγής: Μαρία Σωκράτους.

Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, Θέατρο Ένα, Λεμεσός στις 20.30.

Παραστάσεις Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, 17.00 & Κυριακή 1, Σάββατο 7, Κυριακή 8, Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαρτίου, 17.00.

Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιηθούν δύο έξτρα παραστάσεις στο Θέατρο ΕΝΑ, στις 24 Μαρτίου, στις 20.30 και στις 23.45.



Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Μαρτίου, Υπόγειο Σατιρικού Θεάτρου, Λευκωσία, 17.00.

Γενική Είσοδος: €7

Κρατήσεις και Πληροφορίες: 96297278.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ