Όταν ο Σνούπι τρολάρει τα Όσκαρ

Ο Σνούπι, ο Τσάρλι Μπράουν και οι φίλοι τους από το σύμπαν των Peanuts δε θα μπορούσαν να λείπουν από τα φετινά Οσκαρ. 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί το «The Peanuts Movie» να ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες τα ερχόμενα Χριστούγεννα, οι ήρωες όμως που ξαναβγήκαν από το ντουλάπι της νοσταλγίας, απαιτούν να βρίσκονται μέσα στα πράγματα.

Ετσι, η Twentieth Century Fox κυκλοφόρησε τρεις αφίσες με ταμπεραμέντο, όπου τα υπέροχα πλάσματα του Τσαρλς Σουλτζ παρωδούν τις δυο ταινίες που συγκέντρωσαν τα περισσότερα Οσκαρ στην 87η Τελετή Απονομής των βραβείων, το «Birdman» και το «The Grand Budapest Hotel».

Και, ειλικρινά, αν κάποιος θα μπορούσε να υποδυθεί τον καταθλιπτικό, συγκεχυμένο και υπερηρωικό Ρίγκαν καλύτερα κι από τον Μάικλ Κίτον, αυτός σίγουρα θα ήταν ο Τσάρλι Μπράουν!

Δείτε τις αφίσες:


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Το φαινόμενο του «Breaking Bad» είναι αληθινό: Τι μπορεί να συμβεί μετά τη διάγνωση καρκίνου;

Article featured image

Αν δυσκολεύεστε να λύσετε ένα πρόβλημα, ίσως βρείτε τη λύση σε ένα απρόσμενο «μέρος»

Article featured image

Το «μυστήριο» των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ανδρών Νεάντερταλ και γυναικών Homo sapiens