Τραυματισμός σκιέρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κολοράντο

Τρομακτικό ατύχημα είχε ο Οντρεϊ Μπανκς, το οποίο λίγο έλειψε να αποβεί και μοιραίο για τη ζωή του, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκι στο Κολοράντο.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο αποδείχθηκε σωτήρια ενώ επίσης σημαντικό ήταν, το ότι δεν έχασε στιγμή τις αισθήσεις του.

Οι θεατές πάγωσαν όταν είδαν τον Τσέχο Παγκόσμιο Πρωταθλητή να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει στην πίστα ανήμπορος να αντιδράσει.

Όταν σταμάτησε η τρελή πορεία του, έμεινε ακίνητος στο χιόνι μέχρι που το ιατρικό επιτελείο της διοργάνωσης έσπευσε από πάνω του.

Τα χτυπήματα στο πρόσωπό του ανησύχησαν προς στιγμήν τους γιατρούς όμως όπως αποδείχθηκε μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο, δεν είχε υπήρχε κάποια εγκεφαλική δυσλειτουργία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Η γυναίκα που αφιέρωσε 20 χρόνια στην αποκατάσταση του «Μυστικού Δείπνου»

Article featured image

Από πού κρατά η παράδοση της λαμπάδας του Πάσχα;

Article featured image

Το ChatGPT διέγνωσε σπάνια πάθηση που για χρόνια δεν εντόπιζαν οι γιατροί