Τραυματισμός σκιέρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κολοράντο

Τρομακτικό ατύχημα είχε ο Οντρεϊ Μπανκς, το οποίο λίγο έλειψε να αποβεί και μοιραίο για τη ζωή του, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκι στο Κολοράντο.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο αποδείχθηκε σωτήρια ενώ επίσης σημαντικό ήταν, το ότι δεν έχασε στιγμή τις αισθήσεις του.

Οι θεατές πάγωσαν όταν είδαν τον Τσέχο Παγκόσμιο Πρωταθλητή να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει στην πίστα ανήμπορος να αντιδράσει.

Όταν σταμάτησε η τρελή πορεία του, έμεινε ακίνητος στο χιόνι μέχρι που το ιατρικό επιτελείο της διοργάνωσης έσπευσε από πάνω του.

Τα χτυπήματα στο πρόσωπό του ανησύχησαν προς στιγμήν τους γιατρούς όμως όπως αποδείχθηκε μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο, δεν είχε υπήρχε κάποια εγκεφαλική δυσλειτουργία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Οι ταξιδιώτες κλείνουν από τώρα θέση για να δουν την «έκλειψη του αιώνα» το 2027

Article featured image

Σχεδόν τα μισά τραγούδια που κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο, δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια ΑΙ

Article featured image

Πώς ένα από τα πιο ταπεινά τρόφιμα μπορεί να επηρέασε το ανθρώπινο DNA