Ο βασιλιάς του πορνό στην Ιαπωνία [ίσως σε όλη την Ασία]

Ο πανικός που επικρατεί στην είσοδο του κτιρίου που γίνεται η μεγαλύτερη έκθεση της βιομηχανίας του πορνό στην Ιαπωνία, όταν εμφανίζεται ο 35χρονος Shimiken θυμίζει την τελετή των Όσκαρ. Ο διάσημος Ασιάτης πορνοστάρ αποβιβάζεται από ένα ασημί Audi μπροστά στο κόκκινο χαλί και το κοινό παραληρεί. Αυτός συμπεριφέρεται σαν σταρ. Άντρες και γυναίκες φωνάζουν το όνομά του. Μπροστά του προηγείται ο σωματοφύλακας που ανοίγει δρόμο για την αίθουσα ενώ τα φλας των κινητών έχουν κυριολεκτικά πάρει φωτιά.


Article featured image
Article featured image

Όσο και αν ψάξεις στο Google δεν θα βρεις παρά ελάχιστες φωτογραφίες του και σχεδόν σε όλες τα γεννητικά του όργανα είναι επιμελώς κρυμμένα από pixels.

Ωστόσο, αυτός ο μικροκαμωμένος νεαρός θεωρείται ο πιο επιτυχημένος και πιο σκληρά εργαζόμενος της ιαπωνικής βιομηχανίας του πορνό. Η καριέρα του ξεκίνησε πριν από 18 χρόνια και έως τώρα έχει στο βιογραφικό του πάνω από 7000 ταινίες και ακόμη περισσότερες σκηνές.

Ο βασιλιάς του πορνό στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχει κάνει σεξ με 7,500 παρτενέρ - όλες γυναίκες - και η μοναδική σκηνή που αρνήθηκε να γυρίσει ήταν αυτή που ανάμεσα σε αυτόν και την συμπρωταγωνίστριά του έπρεπε να «ανακατευτεί» και ένας σκύλος.

Ο Shimiken ο οποίος όπως αναφέρεται στο Details.com έχει πέος 16 εκατοστών αποδίδει την επιτυχία του κατά το ήμισυ στις επιδόσεις του. Η μαθηματική εξήγηση της τόσο μεγάλης καριέρας του βρίσκεται στην τεράστια έλλειψη αντρών πορνοστάρ σε μια βιομηχανία που έχει κυριολεκτικά εκραγεί στην Ιαπωνία.

Η αντιστοιχία για κάθε 10.000 γυναίκες ηθοποιούς είναι μόλις 70 άντρες και αυτό σημαίνει πως εκτός από περιζήτητοι οι επιβήτορες πρέπει να κάνουν συνεχώς υπερωρίες!


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ