Μην εγκαταλείπεις τα παλιά σου Games, έχουν αξία

Αν έχεις μεταχειρισμένα παιχνίδια που τα έχεις βαρεθεί ή απλώς δεν τα χρειάζεσαι πλέον, μάθε πως μπορείς να τα ανταλλάξεις στα Public, είτε με άλλα μεταχειρισμένα είτε και με καινούργιους τίτλους, κερδίζοντας μεγάλη έκπτωση (έως και 50%.)

 


Article featured image
Article featured image

Τώρα, στα Public, τα παλιά σου παιχνίδια αποκτούν αξία!

Η υπηρεσία ισχύει για όλα τα παιχνίδια από κονσόλες Playstation 2, Playstation 3, PSP, PS VITA, Xbox360, Nintendo DS & 3DS και Wii.

Όσο πιο νωρίς επιστρέψεις ένα game από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του, τόσο πιο κερδισμένος βγαίνεις. Οπότε, αν το τελείωσες, το βαρέθηκες ή δεν σου άρεσε… γιατί να χάνεις χρόνο;

Μοναδική προϋπόθεση για να μπορείς να το επιστρέψεις είναι το CD/DVD και η συσκευασία να είναι σε καλή κατάσταση και να περιέχει το manual.

Επίσης, στα Public μπορείς αν θες να αγοράσεις απλώς κάποιο μεταχειρισμένο παιχνίδι σε προνομιακή τιμή, χωρίς κατ’ ανάγκη να επιστρέψεις κάποιο δικό σου. Κι αν το μεταχειρισμένο που θα πάρεις έχει κάποιο πρόβλημα, μην ανησυχείς αφού, όπως ισχύει με τα καινούργια, και αυτά συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 90 ημερών, οπότε μπορείς να το επιστρέψεις με την απόδειξη αγοράς και να αγοράσεις το ίδιο ή όποιο άλλο παιχνίδι επιθυμείς.

 

Τα πολύ έξυπνα tv spots των Public για τα παλιά games:



Τα μεταχειρισμένα παιχνίδια θα τα βρεις και online στο www.public.com.cy.

Συγκεκριμένα, θα βρεις μια ευρεία γκάμα από όλα τα μεταχειρισμένα παιχνίδια για όλες τις καινούργιες-σύγχρονες κονσόλες αλλά και για παλαιότερες κονσόλες (π.χ. Game Boy Advanced) και PC.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.public-cyprus.com.cy ή στα καταστήματα Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ