«Μαζί» για παράσταση με τα πιο ωραία λαϊκά

Article featured image
Article featured image

Ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού και η Χορωδία των Ονείρων με την Ελένα Σολέα συναντιούνται για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή, όπου θα παρουσιάσουν τη μουσικοχορευτική παράσταση «Μαζί».

Μια παράσταση γεμάτη τραγούδι, χορό και διασκέδαση με τα πιο ωραία λαϊκά τραγούδια όλων των εποχών, ανάμεσά τους τα «Τι σε μέλλει εσένανε», «Μήλο μου κόκκινο», «Πειραιώτισσα», «Συννεφιές», «Μια ζωή την έχουμε», «Μπαχτσέ Τσιφλίκι», «Συννεφιασμένη Κυριακή», «Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ» κ.ά.

Στην παράσταση θα συμμετέχουν χορευτικές ομάδες του Λαογραφικού Ομίλου Λεμεσού, η Χορωδία των Ονείρων, η Ελένα Σολέα, το μουσικό σχήμα «Αντάμα» και ενδεκαμελή ορχήστρα. Η μουσική διεύθυνση είναι του Βάσου Αργυρίδη και τα σκηνικά του Γιώργου Παπαδόπουλου – Σκηνοτεχνική.

Ως εκ τούτου οι 2 παραστάσεις που θα δοθούν στο Θέατρο Ριάλτο, στη Λεμεσό, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου, στις 20.30, είναι μια καλή ευκαιρία να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να χαρούμε και να περάσουμε όμορφα. Εξάλλου, έχουμε ανάγκη να ξεφεύγουμε πού και πού.

Για πληροφορίες, τηλέφωνα 77777745,  99493263 & 99616159.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ