«Μαζί» για παράσταση με τα πιο ωραία λαϊκά

Ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού και η Χορωδία των Ονείρων με την Ελένα Σολέα συναντιούνται για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή, όπου θα παρουσιάσουν τη μουσικοχορευτική παράσταση «Μαζί».

Μια παράσταση γεμάτη τραγούδι, χορό και διασκέδαση με τα πιο ωραία λαϊκά τραγούδια όλων των εποχών, ανάμεσά τους τα «Τι σε μέλλει εσένανε», «Μήλο μου κόκκινο», «Πειραιώτισσα», «Συννεφιές», «Μια ζωή την έχουμε», «Μπαχτσέ Τσιφλίκι», «Συννεφιασμένη Κυριακή», «Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ» κ.ά.

Στην παράσταση θα συμμετέχουν χορευτικές ομάδες του Λαογραφικού Ομίλου Λεμεσού, η Χορωδία των Ονείρων, η Ελένα Σολέα, το μουσικό σχήμα «Αντάμα» και ενδεκαμελή ορχήστρα. Η μουσική διεύθυνση είναι του Βάσου Αργυρίδη και τα σκηνικά του Γιώργου Παπαδόπουλου – Σκηνοτεχνική.

Ως εκ τούτου οι 2 παραστάσεις που θα δοθούν στο Θέατρο Ριάλτο, στη Λεμεσό, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου, στις 20.30, είναι μια καλή ευκαιρία να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να χαρούμε και να περάσουμε όμορφα. Εξάλλου, έχουμε ανάγκη να ξεφεύγουμε πού και πού.

Για πληροφορίες, τηλέφωνα 77777745,  99493263 & 99616159.


Σχετικα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)

10 εικόνες που σύντομα δεν θα τις βλέπουμε στην Κύπρο

Οδηγοί αυτοκινήτων στη Λευκωσία: Οι μεγάλοι αχάριστοι

«Εθύμωσε που της είπα ότι επάρκαρε πάνω στη ράμπα»

«Μικρός έπαιζα με δεινόσαυρους και αυτοκινητάκια. Παρόλα αυτά είμαι ομοφυλόφιλος»