Η Μπαρτσελόνα πήρε το el clasico και ξέφυγε στη βαθμολογία [βίντεο]

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νου και ξέφυγε στη βαθμολογία με τέσσερις βαθμούς (68-64).

Ματιέ και Σουάρες τα γκολ για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

 


Article featured image
Article featured image

Τι πιο ωραίο, έπειτα από μια κουραστική ή και ξεκούραστη Κυριακή, να αράζεις φαρδύς πλατύς στον καναπέ για να δεις μαζί με εκατομμύρια άλλους τηλεθεατές στον πλανήτη το el clasico. Την μάχη των μαχών.

Εξαιρετικό όπως αναμενόταν το παιχνίδι, με φάσεις και από τις δυο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ ήταν καλύτερη, καθώς από το σημείο που δέχτηκε το γκολ, ανέβασε την απόδοση της και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί κάποια λάθη στην άμυνα της Μπαρτσελόνα.

Πάντως, η πρώτη προειδοποιητική βολή, ήταν στο 12’ όταν Κριστιάνο Ρονάλντο από πολύ κοντά «σημάδεψε» το δοκάρι.

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στο 19' με κεφαλιά του Ματιέ, ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μέσι. Η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 31' όταν ο Νείμάρ από ένα μέτρο έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Κασίγιας! Στην αντεπίθεση η Ρεάλ ισοφάρισε, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δέχτηκε την εξαιρετική ασίστ-τακουνάκι του Μπενζεμά. Στο 43’ ο Μπέιλ έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία, όταν από πολύ κοντά σούταρε άουτ.

 




Η Ρεάλ μπήκε δυνατά και στο β’ μέρος και στο 49’ ο Μπενζεμά βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπράβο, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στο 56’ η Μπαρτσελόνα πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος δέχτηκε τη μπαλιά από τον Αλβες.

Από το σημείο αυτό, οι γηπεδούχοι έλεγχαν το ματς και δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ, τις οποίες όπως δεν αξιοποίησαν οι Νεϊμάρ και Μέσι.

Στο 78’ ο Κλαούντιο Μπράβο νίκησε και πάλι τον Μπενζεμά, αλλά η Ρεάλ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο. Αντίθετα η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που δημιούργησε και πάλι φάσεις για γκολ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ