Νεαρός με σύνδρομο Down κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του [βίντεο]

Αποτελεί σημείο σταθμό στη σχέση ενός ζευγαριού, η μέρα που και οι δύο αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να συγκατοικήσουν.

 


Article featured image
Article featured image

Για το συγκεκριμένο ζευγάρι από την Ιταλία όμως, η στιγμή που τα πάντα αλλάζουν στις ζωές τους, αποκτά λίγο μεγαλύτερη σημασία, επειδή και οι δύο πάσχουν από σύνδρομο Down, γεγονός που κάνει πολλούς να θεωρούν ότι ίσως να μην είναι δυνατό να ζήσουν μαζί ανεξάρτητοι.

Το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και φέρει τον τίτλο «Η Ειδική Πρόταση», ενώ μαγνητοσκοπήθηκε από την CoorDown, τον εθνικό οργανισμό της Ιταλίας για άτομα με σύνδρομο Down, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down στις 21 Μαρτίου.

Σε αυτό, ο Salvatore, ζητά από την κοπέλα του, την Caterina, να συγκατοικήσει μαζί του με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Μία χορωδία, «εισβάλλει» στον χώρο εργασίας της στα  McDonald's, και τραγουδάει το  Come Away With Me της  Norah Jones. Στη συνέχεια, εμφανίζεται ο Salvatore κρατώντας ένα μικρό κουτί με ένα κλειδί.

 «Ονομάζομαι Salvatore και είμαι  38 χρονών. Θα κάνω έκπληξη στην Caterina, την κοπέλα μου», λέει ο πρωταγωνιστής του βίντεο λίγο πριν κάνει το μεγάλο βήμα και συνεχίζει. «Θα της ζητήσω να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα».

Η πρόταση συγκατοίκησης έγινε στις 27 Φεβρουαρίου. «Θα ερχόσουν να μείνεις μαζί μου, αγάπη μου», ρωτάει ο Salvatore την έκπληκτη Caterina και λίγο αργότερα της σκουπίζει από το πρόσωπο τα δάκρυα χαράς.Το βίντεο κλείνει με το μήνυμα: Ακριβώς όπως ο Salvatore και η Caterina, πολλά ζευγάρια ονειρεύονται μία μέρα να ζήσουν μαζί. Ας τα βοηθήσουμε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ