Σεξομολογήσεις #138: Είμαι σε αδιέξοδο

Article featured image
Article featured image

Tipster μου,

Στέλνω σου γιατί είμαι σε αδιέξοδο... Το λοιπόν ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Έκαμα μια σχέση το καλοκαίρι τζαι επειδή σπουδάζω Αγγλία εχωρίσαμε λόγω απόστασης. Πριν φύω... πες ότι εφοηθήκαμε…; Πες ότι εγνωριστήκαμε σε λάθος timing...; Τι να πω… Εγώ στην αρχή ήμουν διατεθειμένη να δοκιμάσω... αλλά ο τύπος εν στρατό τζαι θα ήταν δύσκολη η επικοινωνία μας. Τέλος πάντων είχαμε πει ότι εν να μιλούμε, κάτι που εν έγινε ποτέ. Που τη μέρα του χωρισμού εξαφανίστηκε (δαμέ πρέπει να σημειώσω ότι εγνωριστήκαμε λόγω κοινής παρέας). Που τζείνη την μέρα αποφεύγει τους πάντες που είχαν σχέση μαζί μου (όταν ήταν μαζί μου) τζαι μια - δκιο φορές που τον είδα τυχαία ήταν αμήχανος, σκυφτός τζαι ούτε γειά εν μου είπε, ούτε με είδε στα μάθκια.

Νιώθω πολλά πράματα για τζείνον, εν ένα πλάσμα τρυφερό, γλυκό, ένα άτομο που με έκαμνε να αισθανθώ ό,τι πιο όμορφο έχω νιώσει ως τωρά (παρόλο που είμαι 20)... Επίσης να σημειώσω ότι εν πολλά κλειστός χαρακτήρας και θεωρεί ότι όταν δείχνεις τα συναισθήματα σου είσαι αδύναμος. Τζαι όμως… που την συμπεριφορά του απέναντι μου ένιωσα ότι αγάπησε με τζαι τζείνος όπως και εγώ, ανοίχτηκε μου που –απ’ ό,τι εκατάλαβα εν το κάμνει συχνά. Εν θα σου κρύψω ότι ήταν ίσσιος τζαι πολλά σωστός από την άποψη ότι ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπορούσε να μου προσφέρει όσα ήθελε (λόγω της απόστασης) τζαι εν ήθελε να πληγωθώ ούτε εγώ αλλά ούτε τζαι τζείνος... (Απ’ ό,τι εκατάλαβες ήταν ο «λογικός» της σχέσης τζαι εγω η «πεταλουδίτσα που πετούσε στα ουράνια»).

Τωρά γιατί σου τα λαλώ τούτα ούλλα; Επειδή θέλω να με συμβουλέψεις τι να κάμω που εν να επιστρέψω σε λλίους μήνες (να προσθέσω ότι δεν είχα το ίδιο σχέδιο το καλοκαίρι... θα επροχωρούσα με το μεταπτυχιακό μου Αγγλία αλλά... no money που λαλούσιν τζαι τούτοι δακάτω).

Που τη μια θέλω να τον πιάσω να του μιλήσω στα ίσσια τζαι να του πω τα εσώψυχα μου, τζαι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει… τζαι που την άλλη φοούμαι να μεν πληγωθώ πάλε, να μεν γίνω χειρότερα απ’ ό,τι τωρά. Φοούμαι άμπα τζαι μάθω κάτι που εν θα μου αρέσει. Αλλά τι;; Να εθελοτυφλώ; Τhere is no point dude!

Να βάλω τον εγωισμό μου κάτω ή να ακολουθήσω την καρδιά μου και τον αυθορμητισμό μου; (ίσως να πρέπει να σκεφτώ το ενδεχόμενο να κάμει τζείνος την κίνηση αν το θέλει πραγματικά; Αλλά, πάλε γιατί να μεν το κάμω εγώ; Τζείνος σκέφτεται τα ίδια ή τέλος;

Please help me… Αν με αφήκεις ακόμα λλίο να μιλώ εν να κρούσω.

Περιμένω την απάντηση σου Τίπστερ μου.

Φιλιά

Μ

 

Αδιέξοδο το λες, εγώ απλά το ονομάζω ερωτευμενάκι, κοίτα με λιγάκι… situation! Λοιπόν, τι έχουμε ως δεδομένα; Έζησες μια αγάπη καλοκαιρινή. Έφυγες πίσω να συνεχίσεις τις σπουδές σου, έφυγε τζαι τζείνος με ελαφριά πηδηματάκια από τη σχέση με πρόφαση την απόσταση. Συνεχίζει να σε αποφεύγει επιμελώς, κι εσύ τον θέλεις διακαώς, τζαι άτε τωρά να διερωτάσαι γιατί. Λες είναι ο ‘λογικός΄ της σχέσης κι εσύ η πεταλουδίτσα. Εγώ, σου λέω είναι ο επιπόλαιος της σχέσης και ο δειλός, κι εσύ το ερωτευμένο κορίτσι που ωραιοποιεί τα πράγματα και χάνει την ουσία. Ποια είναι αυτή; Μα, το ότι δεν θέλει να έχει σχέση μαζί σου τελικά. Αν ήθελε, βρε κουτό, θα κρατούσε επαφή μαζί σου, έστω και εξ αποστάσεως. Θα διατηρούσε μια κάποια επικοινωνία μέχρι να επέστρεφες πίσω. Αλλά, δεν… Με μεγάλη ευκολία χάθηκε από τη ζωή σου και τον απορρόφησε -τάχα μου τάχα μου- ο στρατός. Χαλόου! Τα κινητά ήντα που τα έχουμε; Αν ήθελε να κρατήσει επαφή, τα sms είναι μια εύκολη και άμεση λύση. Αλλά, μάνα μου, το παλληκάρι πήρε αυτό που ήθελε και μετά έστριψε γωνία. Κι εσύ έμεινες στην… αγωνία! Τι προτείνω; Αφού δεν τον έβγαλες από το μυαλό σου και λες ότι εκείνο που έζησες το καλοκαίρι μαζί του ήταν ‘ό,τι πιο όμορφο έχεις νιώσει μέχρι τώρα’, να περιμένεις να έρθεις Κύπρο και να επικοινωνήσεις μαζί του. Να του ζητήσεις, απλά, να βρεθείτε. Μην πεις παραπάνω κουβέντες τζαι να σπαρταράς που το τηλέφωνο! Ok; Λοιπόν… Αφού, πλέον, πρόκειται να μείνεις μόνιμα εδώ, πάει να πει ότι… απόσταση τέλος! Αυτή δεν ήταν η δικαιολογία του και απομακρύνθηκε; Εεεε! Ζήτησέ του να βρεθείτε κάπου ήσυχα, ρομαντικά και χωρίς πολύ κόσμο, για να μην νιώσει άβολα, αφού λες ότι είναι κλειστός τύπος. Δες τον μέσα στα μάτια και ζήτα του εξηγήσεις, γιατί δεν κράτησε επικοινωνία μαζί σου. Πες του πώς νιώθεις και ρώτα τον αν το ίδιο νιώθει κι αυτός. Από τις απαντήσεις του θα καταλάβεις αν έχει μέλλον αυτή η σχέση ή όχι. Όμως, πρέπει οπωσδήποτε να επιμένεις να τον δεις τετ-α-τετ. Όχι από το τηλέφωνο τέθκοιες δουλειές! Όταν έχεις απέναντί σου το άτομο που σε ενδιαφέρει, εισπράττεις τα αρνητικά και τα θετικά μονοφατσιάς και αυτό σε ευκολύνει να πάρεις αποφάσεις. Simple as that!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ