Blues & Rock 'n' Roll από τους Moonshiners Blues band [στη Σβούρα]

Article featured image
Article featured image

Μια ακόμα blues βραδιά ετοιμάζει η κυπριακή μπάντα Moonshiners Blues band προσκαλώντας τους λάτρεις του είδους την Παρασκευή 27 Μαρτίου στη Σβούρα στην παλιά Λευκωσία, για ένα ανεπανάληπτο live με ήχο ηλεκτρικό!

Και όχι μόνο, μια και ο ήχος τους συνδυάζει τον παραδοσιακό blues ήχο με ένα μοντέρνο «άγγιγμα». Επιπλέον, το setlist τους περιλαμβάνει ένα εκλεκτικό μείγμα από –ως επί το πλείστον– "upbeat" Blues τραγούδια, καθώς και slow Blues Ballads.


Παρόλο που οι εμφανίσεις τους στο νησί (σε Powerhouse Restaurant, Rock City Bar, Σβούρα, στο pre-event του TEDxUnic στην πλατεία Φανερωμένης και στη New Division ή στην Οκτάνα στη Λευκωσία, στο Elixir Bar στη Λεμεσό και στο Blue Pine Bar και Savino Live στη Λάρνακα κ.ά.), μας αποδεικνύουν πως δεν χρειάζονται πλέον συστάσεις, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το συγκρότημα Moonshiners Blues band σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2014 στη Λευκωσία, αποτελείται από τρία μέλη εκ των οποίων είναι ο Πέτρος Μενδώνης στην κιθάρα και τα φωνητικά, ο Νικόλας Φιλίππου στα τύμπανα και ο Στέφανος Δημητριάδης στο μπάσο.

Στη σελίδα τους πάντως στο Facebook Moonshiners Blues Band μπορείς να πάρεις μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να ζήσεις στο αυριανό live!

Ώρα έναρξης: 22.00. Είσοδος: €5.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ