Το διάρκειας 15 δευτερολέπτων βίντεο δεν είναι τίποτε άλλο από τον υπέρηχο της Cardinal που διανύει τη 14η εβδομάδα της κύησής της.
Το αγέννητο έμβρυο, φέρεται να χτυπά παλαμάκια στους ρυθμούς του τραγουδιού που ερμηνεύει η μητέρα και ο πατέρας του.
Το τραγούδι δεν είναι άλλο από το γνωστό: «χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ».
Το βίντεο που έχει πάνω από 2.409.878 views, εκτός από ένα κύμα τρυφερότητας έχει ξεσηκώσει και ένα κύμα αμφιβολίας για το κατά πόσον είναι αυθεντικό.
Έτσι, η Cardinal σπεύδει να σχολιάσει: «Την εμπειρία αυτή δεν θα την ξεχάσω ποτέ, το μωρό χτύπησε παλαμάκια τρεις φορές, όταν ο γιατρός έκανε τον υπέρηχο κι εμείς τραγουδούσαμε. Κανένα μυστήριο. Ήταν εκπληκτικό. Τα trolls δεν θα με ρίξουν!».
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγάπησα
Θύμωσα
Απογοητεύτηκα
Ενθουσιάστηκα
React σε ό,τι θέλεις, γράφοντας ένα σχόλιο που δεν
ξεπερνά τους 280 χαρακτήρες, για κάτι που Αγάπησες,
κάτι που σε Ενθουσίασε, κάτι που σε Απογοήτευσε ή κάτι που σε έκανε να
Θυμώσεις. Το σχόλιό σου πριν δημοσιευτεί θα ελέγχεται, εξ ου και θα πρέπει να είναι γραμμένο σε κόσμια πλαίσια, τα οποία καθορίζονται πρωτίστως από τις βασικές αρχές της δεοντολογίας. Μαζί με το σχόλιό σου θα πρέπει απαραίτητα να αφήσεις το όνομά σου ή έστω ένα ψευδώνυμο.