Κουκουλοφόρος πιστολέρο λήστεψε τα McDonald's

Κουκουλοφόρος με πιστόλι μπήκε στις 3 τα ξημερώματα στα McDonald’s Πολεμιδιών και κατάφερε να κλέψει μεγάλο χρηματικό πόσο εκφοβίζοντας τους υπαλλήλους με έναν πυροβολισμό στον αέρα.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως δήλωσε στη σκηνή της ληστείας ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ο δράστης εισήλθε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στο ταχυφαγείο, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα και κρατώντας πιστόλι. Ο ληστής εισήλθε ακολούθως σε γραφείο, όπου την ώρα εκείνη υπάλληλοι έκαναν καταμέτρηση των εισπράξεων και ως εκ τούτου το χρηματοκιβώτιο ήταν ανοικτό.

«Στην προσπάθεια του να εκφοβίσει τους υπαλλήλους, ο δράστης έριξε έναν πυροβολισμό που έπληξε οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή», είπε ο κ. Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι αφού πήρε τα χρήματα εξαφανίστηκε με δυτική κατεύθυνση, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να τον ανάμενε σε αυτοκίνητο άλλο πρόσωπο.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία και διεξάγονται έρευνες και ανακρίσεις ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί το ακριβές ποσό που απέσπασε ο δράστης, το οποίο υπολογίζεται σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ