Τρεις διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρεις ποδοσφαιριστές της εθνικής Ελλάδος οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί σε ταξί προκειμένου να ταξιδέψουν στην Ιταλία, όπου αγωνίζονται.

 


Article featured image
Article featured image

Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης κινδύνευσαν σοβαρά όταν το ταξί που τους μετέφερε συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα στη Βουδαπέστη. Οι αναφορές από τα ουγγρικά Μ.Μ.Ε. κάνουν λόγο για ένα νεκρό, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι ένας εκ των οδηγών του ταξί ή του οχήματος με το οποία συγκρούστηκαν οι Έλληνες διεθνείς.

Από όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο Γιάννης Φετφζτίδης έχει κάνει κάποια ράμματα στο κεφάλι, ενώ ο Ταχτσίδης στο γόνατο. Μάλιστα, Φετφατζίδης και Μόρας είχαν χάσει τις αισθήσεις τους όταν τους μετέφεραν σε κλινική της χώρας.

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ, η οποία αναφέρει:

«Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.

Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ