6 σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα σε θέλει

Ποιο είναι το «κλειδί» για να καταλάβετε αν η γυναίκα που βρίσκεται απέναντί σας, ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς;


Article featured image
Article featured image

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να παρατηρήσετε τις κινήσεις της.

 

1. Στάση του Σώματος: Αν η κοπέλα με την οποία μιλάτε σας φλερτάρει, θα στέκεται κοντά σας, θα γέρνει προς το μέρος σας και μιλώντας θα κάνει ανοιχτές κινήσεις με τα χέρια της.

2. Κινήσεις: Η γλώσσα του σώματος συχνά αποκαλύπτεται μέσα από μικρές, φαινομενικά «αθώες» κινήσεις, που όμως προδίδουν την κοπέλα αφού τις κάνει ασυνείδητα. Οι κινήσεις περιλαμβάνουν: Η κοπέλα παίζει με τα μαλλιά της, τα τυλίγει και τα ξετυλίγει στο δάχτυλό της ή τα τινάζει προς τα πίσω. Παίζει με τα κοσμήματά της. Ακουμπάει τα χείλη της ή τη βάση του λαιμού της. Αν κάθεται σταυρώνει και ξεσταυρώνει τα πόδια της. Κάνει κινήσεις παρόμοιες με τις δικές σας –σαν να τις μιμείται.

3. Έκφραση Προσώπου: Οι εκφράσεις του προσώπου αντανακλούν τις υποσυνείδητες επιθυμίες. Έτσι, μια κοπέλα ενδιαφέρεται για σας αν: Χαμογελάει ή αν σουφρώνει τα χείλη. Γέρνει το κεφάλι της στο πλάι, έχει πολύ ανοιχτά ή μισόκλειστα τα μάτια. Γέρνει το κεφάλι της στο πλάι, σηκώνοντας ταυτόχρονα τον ίδιο ώμο σαν να θέλει να ακουμπήσει το αυτί της- πρόκειται για στάση σώματος που έχει σημαντικό ρόλο στο να σαγηνεύσει κάποιον, αφού έτσι δείχνει ευάλωτη.

4. Κινήσεις των Ματιών: Έχει ορθάνοιχτα μάτια με τα φρύδια ελαφρώς ανασηκωμένα. Σας κοιτάζει μέσα στα μάτια, εστιάζει στο πρόσωπό σας. Σας ρίχνει συχνές, λοξές ματιές –ειδικά από το πλάι, πάνω από τον ώμο της.

 5. Τι λένε οι καρποί των χεριών της: Αυτό το σημείο του σώματός, προδίδει πολλά για τη διάθεσή της απέναντί σας! Αν οι καρποί των χεριών της κοπέλας δείχνουν προς το μέρος σας, αυτό είναι σημάδι ότι είναι ανοιχτή προς εσάς. Αν τείνοντας τους καρπούς προς το μέρος σας και παράλληλα έχει ανοιχτές τις παλάμες της, είναι ένας υποσυνείδητος τρόπος να σας ζητήσει να την πάρετε από το χέρι και να πάτε κάπου οι δυο σας.

6. Η Δύναμη της Αφής: Το άγγιγμα, ακόμα και αν δεν είναι καθαυτά ερωτικό, ωστόσο δηλώνει αν υπάρχει ερωτική διάθεση από την πλευρά της κοπέλας. Παρατηρήστε λοιπόν τα παρακάτω σημάδια ότι της αρέσετε: Αν η κοπέλα βρίσκει ευκαιρία να αγγίξει τα χέρια σας παιχνιδιάρικα. Αν σας σκουντήσει με τον αγκώνα, αγγίξει τον ώμο σας ή με τα ακροδάχτυλα αγγίξει το πρόσωπό σας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ