Το φράγμα Ξυλιάτου υπερχείλισε [εντυπωσιακά πλάνα με drone]

Πολύ πρόσφατα είχαμε κάνει μια πρώτη επικοινωνία με τον Μάριο Χριστοφίδη (δουλειά του οποίου μπορείτε να δείτε στη σελίδα mChR photography), ξέροντας ότι πρόκειται για έναν ακόμα συμπολίτη μας ο οποίος γουστάρει να κινηματογραφεί την Κύπρο από ψηλά.

 


Τον πετύχαμε ακριβώς στη φάση που έφευγε από το φράγμα του Ξυλιάτου, το οποίο, όπως μας ενημέρωνε, είχε υπερχειλίσει. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που βρέθηκε εκεί.

Το συγκεκριμένο φράγμα βρίσκεται 45 km μακριά από τη Λευκωσία, μεταξύ των χωριών Ξυλιάτος και Λαγουδερά. Κτίστηκε το 1982 και έχει χωρητικότητα 14.3 κυβικά μέτρα νερού.

Οπότε, εκ των πραγμάτων, το αποτέλεσμα της υπερχείλισης του φράγματος Ξυλιάτου δεν θα μπορούσε να μην είναι εντυπωσιακό!Δείτε το βίντεο:

Και επειδή από το προηγούμενο βίντεο ενδεχομένως να μην πήρατε γερή δόση από το ίδιο το φράγμα, ενδεχομένως να περιμένατε να δείτε περισσότερο νερό, ο Μάριος προνόησε και γι' αυτό με ένα βίντεο που είχε τραβήξει λίγες μέρες πριν:Περισσότερα βίντεο του Μάριου μπορείτε να δείτε στη σελίδα mChR photography στο facebook, αλλά και στο κανάλι του στο Youtube.


Σχετικα

Η απίστευτη απάντηση μαγαζιού της Λάρνακας προς πελάτισσα που έγραψε αρνητική κριτική

7 πατέντες για να σώσουμε τη ψυχή μας, πολύ καλύτερες από αυτή των Ρώσων ιερέων

Πνίγηκε ενώ έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Κιμ Καρντάσιαν μιλά ανοιχτά για τη μάχη της με την ψωρίαση

Ξανά στην πασαρέλα η Τζένιφερ Λόπεζ με το θρυλικό Versace φόρεμα που άλλαξε το ίντερνετ

Σε ελληνικό βίντεο στο Youtube εμφανίζεται «φάντασμα»