Ταλέντα στην Κύπρο ψάχνει ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς, αναζητεί στην Κύπρου τα νέα ερυθρόλευκα αστέρια του.


Article featured image
Article featured image

Για το σκοπό αυτό, το τετραήμερο 23-26 Μαρτίου θα βρεθούν στην Κύπρο ο γενικός διευθυντής ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γρηγόρης Γεωργάτος, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Θεόδωρο Ελευθεριάδη και τον υπεύθυνο οργανωτικό Βασίλη Νάνο.

Μεταξύ 23-24 Μαρτίου θα γίνουν δοκιμαστικά σε Λεμεσό και Πάφο για παιδιά 11 έως 16 χρόνων, ενώ όσα παιδιά επιλεγούν θα αγωνιστούν σε  φιλικά παιχνίδια στις 25 Μαρτίου με τις επίλεκτες ομάδες του Ολυμπιακού Πειραιώς (εναντίον των Cyprus Elite Players), στο PASCAL English School στη Λάρνακα.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα, ανά επαρχία: Αμμόχωστος (99426644, 99596166), Λευκωσία (99542994), Λάρνακα (99637865), Λεμεσός (99667951) και Πάφος (99655623).

Το κόστος συμμετοχής είναι €20 για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακούς Πειραιώς και €30 για ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στην ακαδημία.

Όλοι ευπρόσδεκτοι

«Πέρα από τα παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς, στα δοκιμαστικά μπορούν να λάβουν μέρος όσα παιδιά ενδιαφέρονται, ανεξαρτήτως ομάδας που αγωνίζονται» εξηγεί ο Χρίστος Κωνσταντίνου της SoccerWorldCyprus, αντιπροσώπου του Ολυμπιακού στην Κύπρο.

Μέσα από αυτά τα δοκιμαστικά ένα παιδί, αναλόγως και της ηλικίας, μπορεί είτε να πάρει πρόσκληση για να μετακομίσει στο Ρέντη και να ενταχθεί αμέσως στις αγωνιστικές ομάδες ή να τεθεί υπό παρακολούθηση και να περνάει από δοκιμαστικά στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην Ελλάδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.olympiacosacademy.com και δηλώσεις συμμετοχής στο email, soccerworldcyprus@cytanet.com.cy.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ