Γεμάτες με φύκια οι παραλίες της Λάρνακας

Περίπου χίλια φορτηγά αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν φέτος για την απομάκρυνση των φυκιών που ξεβράζει η θάλασσα στις παραλίες της Λάρνακας, γεγονός πρωτόγνωρο για την πόλη δεδομένου ότι πέρσι τα φύκια που απομακρύνθηκαν είχαν γεμίσει μόνο 100 φορτηγά.


Article featured image
Article featured image

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κώστας Κόκκινος, Υγειονομικός Επιθεωρητής, «φέτος λόγω των καιρικών συνθηκών, η Λάρνακα αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τα φύκια που ξεβράζει η θάλασσα, με αποτέλεσμα τα συνεργεία του Δήμου να εργάζονται συνεχώς προκειμένου να καθαρίσουν τις παραλίες, ειδικά την παραλιακή Λεωφόρο των Φοινικούδων».

Πρόσθεσε ότι «το  προσωπικό του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου, χρησιμοποιώντας τα φορτηγά του Δήμου εργάζεται καθημερινά για αρκετές ώρες για απομάκρυνση των φυκιών από τις παραλίες ενόψει και της νέας καλοκαιρινής περιόδου. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες είχαμε γεμίσει γύρω στα 400 φορτηγά με φύκια και μέχρι το τέλος της περιόδου υπολογίζουμε ότι θα φτάσουν τα 800 με 1000 φορτηγά». 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Χαλάει ο καιρός μετά το μεσημέρι

Article featured image

Πώς το έντονο φως κατά τη διάρκεια της νύχτα επηρεάζει τη λειτουργία της καρδιάς

Article featured image

Αν οι γονείς ζήσουν μέχρι τα 100, ισχύει το ίδιο και για τα παιδιά τους;