Μind the Gap #1: απόψε στο Φυτώριο

To Mind the Gap είναι μια σειρά τριών συναντήσεων για ένα πολύγνωμο πλήθος ακροατών-συμμετεχόντων και ανθρώπων των τεχνών.


Article featured image
Article featured image

Η τριλογία συζητήσεων αφορά πιθανές αποστάσεις μεταξύ διαφορετικών γενεών καλλιτεχνών, μεταξύ διαφορετικών μέσων έκφρασης και εφαρμογής και τέλος μεταξύ θεωρητικών και πρακτικών σύγχρονων παρεμβάσεων. 

Στην πρώτη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Φυτώριο Εικαστικής Καλλιέργειας στη Λευκωσία,  ο Νίκος Κουρούσιης, η Λητώ Κάττου και ο Λεόντιος Τουμπουρής, εικαστικοί από την Κύπρο, συνδιαλέγονται με αφετηρία την καλλιτεχνική τους πρακτική και τη στάση τους απέναντι στη σύγχρονη τέχνη.

Το κοινό, ενεργό στη συζήτηση, θέτει με τη σειρά του ερωτήματα, με γλώσσα ίσως απελευθερωμένη από ακαδημαϊκούς όρους. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Είχε κατηγορηθεί άδικα για δολοφονία και παρέμεινε για 41 χρόνια στη φυλακή

Article featured image

Οι ελέφαντες χρησιμοποιούν φυτά για να θεραπεύονται, σύμφωνα με έρευνα

Article featured image

Πότε το φυστικοβούτυρο επιβαρύνει την υγεία μας