Μind the Gap #1: απόψε στο Φυτώριο

To Mind the Gap είναι μια σειρά τριών συναντήσεων για ένα πολύγνωμο πλήθος ακροατών-συμμετεχόντων και ανθρώπων των τεχνών.


Article featured image
Article featured image

Η τριλογία συζητήσεων αφορά πιθανές αποστάσεις μεταξύ διαφορετικών γενεών καλλιτεχνών, μεταξύ διαφορετικών μέσων έκφρασης και εφαρμογής και τέλος μεταξύ θεωρητικών και πρακτικών σύγχρονων παρεμβάσεων. 

Στην πρώτη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Φυτώριο Εικαστικής Καλλιέργειας στη Λευκωσία,  ο Νίκος Κουρούσιης, η Λητώ Κάττου και ο Λεόντιος Τουμπουρής, εικαστικοί από την Κύπρο, συνδιαλέγονται με αφετηρία την καλλιτεχνική τους πρακτική και τη στάση τους απέναντι στη σύγχρονη τέχνη.

Το κοινό, ενεργό στη συζήτηση, θέτει με τη σειρά του ερωτήματα, με γλώσσα ίσως απελευθερωμένη από ακαδημαϊκούς όρους. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Γιγάντιο σαλιγκάρι βρέθηκε ζωντανό σχεδόν 6 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια του Ειρηνικού

Article featured image

Πώς το να μασάμε περισσότερο το φαγητό βοηθάει τον εγκέφαλο

Article featured image

Έβαλε κουδούνι σε σχήμα νάρκης στην πόρτα του και τώρα κινδυνεύει με επτά χρόνια φυλακή