Δοκίμασες το νέο Ultimate Jack Daniel’s Burger των 500 γρ. στα TGI Fridays;

Νέα Υόρκη, 1965. Ένας πωλητής αρωμάτων, ο Alan Stillman, μπαίνει σ’ ένα μπαρ που βρίσκεται στη γωνία της First Avenue και του 63ου δρόμου. Η ιδέα του ήταν να προσελκύσει trendy μοντέλα και αεροσυνοδούς, αναβαθμίζοντας αυτήν την ταπεινή μπυραρία.

 To πρώτο που έκανε ήταν να αλλάξει το όνομα σε TGI Fridays™.


Και κάπως έτσι ξεκινά ένα success story… Με βασικές αξίες το φανταστικό φαγητό, τα ευφάνταστα cocktails και τη διασκέδαση, τα TGI Fridays™ έχουν εξελιχτεί σε αγαπημένο μέρος συγκέντρωσης για φίλους και οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία του casual dining.

Τα Fridays™ έχουν δημιουργήσει signature πιάτα όπως το Loaded Potato Skins, το Chicken Fingers, το Buffalo Wings, το Jack Daniel’s Grill®, αλλά και τα κλασικά cocktails Signature Margarita και το Ultimate Mudslide.

Και επειδή η αναζήτηση για κάτι νέο δεν τελειώνει ποτέ, το μενού έχει εμπλουτιστεί πρόσφατα με τρία νέα, πολύ νόστιμα, αλλά κυρίως πανύψηλα Stackhouse burgers: το Italian Stack House Burger, το Ultimate Jack Daniel’s® Burger των 500 γραμμαρίων (!) και το Triple Bacon Stack House Burger.

 Την είσοδο τους στη λίστα με τα cocktails του TGI Fridays κάνουν και νέα cocktails όπως το Myrnas Mojo και το Barbados Rum Punch, που υπόσχονται να εκπλήξουν ευχάριστα με τις εξωτικές τους γεύσεις.

Σήμερα, λειτουργούν πάνω από 931 TGI Fridays™ σε περίπου 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και 7 εστιατόρια στην Κύπρο –σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Το 1965 ένας αρωματοπώλης μπήκε σε ένα μπαρ. 50 χρόνια αργότερα, το πάρτι ακόμα συνεχίζεται!


Σχετικα

Ξόδεψε 30.000 λίρες στα δικαστήρια, για να γλυτώσει πρόστιμο αξίας 100 λιρών

Καθηγήτρια απολύθηκε λόγω ενός αμφιλεγόμενου νόμου

6 φορές που ο Πρίγκιπας Harry, δεν ήταν και τόσο πρίγκιπας

Το νέο trend του χειμώνα είναι ό,τι πιο άσχημο έχουμε δει τελευταία

Σε άλλα νέα το Υπ. Οικονομικών ψάχνει να αγοράσει κτίρια για να στεγάσει άλλα υπουργεία και υπηρεσίες

Στην Αμερική, πριν μερικές ημέρες, γεννήθηκε ένα «ιστορικό» μωρό