Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές μέσα στο αεροσκάφος [σύμφωνα με Bild και Paris Match]

Βίντεο από κινητό τηλέφωνο επιβάτη φαίνεται να βρήκαν τα συνεργεία που ερευνούν στο σημείο της συντριβής του αεροσκάφους της Germanwings, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν το Paris Match και η Bild.

 


Article featured image
Article featured image

Το υλικό επιβεβαιώνει τον πανικό που επικράτησε μεταξύ των επιβατών λίγο προτού το αεροπλάνο καρφωθεί στα βουνά.

Όπως αναφέρουν, οι σκηνές ήταν χαοτικές και είναι σχεδόν αδύνατον να διακρίνει κανείς καθαρά τα πρόσωπα.

Ακούγονται όμως κραυγές, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι τα τελευταία λεπτά οι επιβάτες και το πλήρωμα είχαν καταλάβει τι επρόκειτο να συμβεί.


Η φράση «Θεέ μου» ακούγεται σε πολλές γλώσσες.


Το βίντεο διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και καταγράφει τις τελευταίες στιγμές των επιβαινόντων της πτήσης 4U9525. Ένας ερευνητής βρήκε την κάρτα μνήμης από το κινητό τηλέφωνο ακέραια ανάμεσα στα συντρίμμια του αεροπλάνου, ενώ η Bild υποστηρίζει ότι η καταγραφή είναι αυθεντική πέραν κάθε αμφιβολίας.

Ο χρήστης του κινητού εκτιμάται ότι πρέπει να βρίσκεται στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Στο τέλος του βίντεο ακούγεται ισχυρό τράνταγμα, δυνατότερο από τα προηγούμενα και οι κραυγές γίνονται πιο δυνατές. Ακολουθεί απόλυτη σιωπή.

Ακούγονται επίσης δυνατά χτυπήματα, πιθανότατα από την προσπάθεια που έκανε ο πιλότος να σπάσει την πόρτα του πιλοτηρίου και να μπει μέσα, ώστε να αλλάξει το τραγικό σχέδιο του συγκυβερνήτη.

Ειδικοί κινητών τηλεφώνων δηλώνουν ότι είναι απίθανο να διασωθεί η συσκευή από μια τέτοια συντριβή. Δεν ισχύει όμως το ίδιο, όπως εκτιμούν, και για την κάρτα μνήμης η οποία είναι πάρα πολύ ανθεκτική.


[πηγή]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ