Εργαστήρια διαχείρισης άγχους [για υπηκόους τρίτων χωρών]

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών (ΥΤΧ), το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, ως εταίρος της Δράσης «Νέοι Δρόμοι για την ένταξη Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην Τοπική Κοινωνία» με τελικό δικαιούχο το Δήμο Λευκωσίας, ανακοινώνει την διεξαγωγή εργαστηρίου «Διαχείρισης άγχους» για ΥΤΧ.

 


Το εργαστήριο, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 19 Απριλίου, από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, στην Παλιά Αγορά Παλουριώτισσας.

Εκπαιδεύτρια στο εργαστήριο, το οποίο θα διεξαχθεί δωρεάν, θα είναι η κυρία Κωνσταντίνα Χρίστου, Ψυχολόγος-Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια.

Στα πλαίσια της Δράσης θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες ενέργειες ένταξης ΥΤΧ στην τοπική κοινωνία:

1. Εργαστήριο «Διαχείρισης άγχους», Κυριακή, 17 Μαΐου, 11.00 μέχρι 14.00, στην Παλιά Αγορά Παλουριώτισσας, Αγ. Ανδρέου 7, 1040, Λευκωσία.

2. Ξενάγηση στην πόλη – Bus Tour, Κυριακή, 14 Ιουνίου, 11.00 μέχρι 14.00, Πλατεία Σολωμού.

H Δράση «Προγράμματα Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών από Τοπικές Αρχές» υλοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το σύνολο των δήμων της επαρχίας Λευκωσίας.

Τη δράση υλοποιούν ο Δήμος Λευκωσίας, ως Τελικός Δικαιούχος, με εταίρους τους Δήμους Στροβόλου, Αγίου Δομετίου, Λακατάμειας, Αγλαντζιάς, Ιδαλίου, Λατσιών, Έγκωμης, Γερίου, Τσερίου, καθώς και τα Πολυδύναμα Δημοτικά Κέντρα Λευκωσίας και Στροβόλου.

Στο εταιρικό σχήμα συμμετέχον επίσης και οι Αναπτυξιακή Εταιρία Λευκωσίας (ΑΝΕΛ) η εταιρεία «NVK Advent Consulting» και οι σύμβουλοι επικοινωνίας «Opinion & Action».


Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen