Green Shop... του κόσμου τα βιολογικά!

Τον Μάρτιο του 2010 λειτούργησε για πρώτη φορά το Green Shop, στην οδό Θουκυδίδου στη Λάρνακα (πίσω, από το καφέ VIALE).

 


Article featured image
Article featured image

H ιδιοκτήτρια Άννα Γεωργίου με εφόδια την αγάπη της για την φύση, την υγιεινή διατροφή και το μεράκι της κατάφερε να φτιάξει ένα μικρό χώρο αφιερωμένο στο πιο πολύτιμό μας αγαθό, την υγεία μας.

Σχεδόν 5 χρόνια μετά και αφού το Green Shop κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς στην Λάρνακα για τα βιολογικά προϊόντα και την υγιεινή διατροφή, ωρίμασε και η σκέψη για μεταφορά σε ένα πιο άνετο και ευχάριστο περιβάλλον με στόχο την βελτίωση της εμπειρίας ψωνίσματος, την αύξηση της ποικιλίας βιολογικών προϊόντων και την ανταπόκριση στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Έτσι λοιπόν τον Δεκέμβρη του 2014 μετακόμισε σε νέο χώρο, στην οδό Ζακύνθου 21 (απέναντι από βιβλιοπωλείο Μαυρομμάτης και  πίσω από κατάστημα ρούχων BIDI), γιορτάζοντας λίγους μήνες μετά και τα πέμπτα του γενέθλια.

Στο Green Shop μπορείς να βρεις, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, βότανα και αιθέρια έλαια, φυσικά προϊόντα ομορφιάς, οικολογικά είδη καθαρισμού, παιδικές τροφές και παιχνίδια, είδη σπιτιού και καθημερινής χρήσης, γαλακτοκομικά και τρόφιμα όπως κρέας, ζυμαρικά, όσπρια, ψωμί και πολλές άλλες λιχουδιές.

Για περισσότερες πληροφορίες: 24 65 39 12


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ