Μια πιο ακριβή εκδοχή του Apple Watch

Η πολυτελέστατη εκδοχή του πιο εξελιγμένου, τεχνολογικά, ρολογιού στον κόσμο βγαίνει σε χρυσό 24 καρατίων, σε ροζ χρυσό ή πλατίνα και σε μια μεγάλη ποικιλία από λουράκια πολυτελείας, συμπεριλαμβανομένου ενός από δέρμα κροκόδειλου ή πύθωνα.

 


Article featured image
Article featured image

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το διακοσμήσουν και με ένα διαμάντι ενός καρατίου, καθώς και με μικρότερα ακόμη διαμαντάκια στο λουράκι.

Τα ρολόγια υπερπολυτελείας αποτελούν μέρος της σειράς ακριβών δώρων της εταιρείας Goldgenie από τη συλλογή Apple Watch Spectrum Collection.

Σύμφωνα με την MailOnline, βγαίνουν σε μεγέθη 38mm και 42mm, με τις τιμές να κυμαίνονται από 3.000 έως 177.000 δολάρια, ανάλογα με τα «έξτρα» που προσθέτει κανείς στα ρολόγια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το δέρμα πύθωνα είναι πιστοποιημένο Cites (Σύμβαση για το Διεθνές Εμπόριο Απειλούμενων Ειδών Άγριας Πανίδας και Χλωρίδας, η οποία αποσκοπεί στην προστασία των διαφόρων ζώων και φυτών από το παράνομο εμπόριο).

Η εταιρεία, που εδρεύει στο Λονδίνο, αναμένει υψηλή ζήτηση για τα ειδικά προσαρμοσμένα Apple Watch που διαθέτει, καθώς εκατοντάδες από τους πάμπλουτους πελάτες της (όπως οι: Diddy, Beckham και Tyrese Gibson) έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τη συλλογή αυτή.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ