Σεξομολογήσεις #145: «Πρέπει να μιλήσουμε…»

Article featured image
Article featured image

Tipster μου,

Αν και δεν είμαι ο τύπος πoυ εν να έστελλε ένα μήνυμα να το δουν ούλλοι, αφού είμαι πολλά κλειστός χαρακτήρας όταν θέλω να εκφράσω τα συναισθήματα μου, αποφάσισα να σου στείλω, επειδή σοβαρά είσαι το μοναδικό πλάσμα που μπορώ να μιλήσω. Να σου εξηγήσω…

Λλίο μεγάλη ιστορία γι’ αυτό πάεννε κάμε λλίες σιταροπούλες τζαι έλα πίσω... Ήρτες; Άτε άκου. Έχει εδώ και 6 χρόνια είμαι Αγγλία -αρχικά λόγω σπουδών και μετά, γιατί βρήκα δουλειά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου (στον 3ο χρόνο συγκεκριμένα) εγνώρισα τον έρωτα της ζωής μου, κεραυνοβόλος έρωτας βασικά. Ήταν ό,τι εζητούσα, όμορφη, έξυπνη, κοινωνική τζαι πάντα ένοιαζεν την το καλό των φίλων της.

Ερωτευτήκαμεν τζαι ήμασταν μαζί 3 χρόνια. Εκάμναμεν τα ούλλα μαζί -ξέρω, λάθος μεγάλο-, επηέναμεν ταξίδια τα καλοκαίρια σε διάφορες χώρες, ήμασταν μαζί 15-20 ώρες την ημέρα επειδή μέναμε ξεχωριστά. Κάθε μέρα ο έρωτας μου για τζείνην εμεγάλωνε, κάθε μου σκέψη ήταν τζείνη, οτιδήποτε επρογραμμάτιζα να κάμω εσκέφτουμουν τι αντίκτυπο θα είχε σε τζείνη. Τζαι τωρά, μιλούμε για τα πιο μικρά πράματα, για παράδειγμα να μεν πολλοφάω, γιατί ξέρω ότι επροσπαθούσε να κάμει δίαιτα τζαι εν ήθελα να την επηρεάσω, όχι πως εχρειάζετουν δίαιτα, αλλά ξέρεις τις γυναίτζες. Σημείωσε ότι τζαι τζείνη το ίδιο πράμα, ήταν πελλαμένη μαζί μου. Μιλούμε… εγνωρίστηκαν τζαι οι γονιοί μας τζαι εκάμναμε σχέδια ότι μόλις σάσουν τα πράματα στην Κύπρο θα μετακομίσουμε τζαι να παντρευτούμε.

Τελοσπάντων, τον δεύτερο χρόνο που ήμασταν μαζί αποφασίσαμεν να συγκατοικήσουμε, μεγάλο λάθος. Κάθε μέρα ελαλούσεν μου πόσο τυχερή ένει που με έχει τζαι ότι είμαι ο πιο κούκλος τζαι ότι εν επερίμενε να γυρίσω ποττέ να την δω τζείνην. Τελοσπάντων, στο ψητό. Η κοπελλούα εκατάφερε τζαι έπιασεν δουλειά σε μια εταιρία πριν 6 μήνες περίπου, πολλά καλή δουλειά, με καλά λεφτά κλπ. Εγώ, ακόμα έψαχνα, γιατί εν εκατάφερα να πιάσω τζαι πολλά ψηλό βαθμό στο πτυχίο. Μόλις την έπιασαν τηλέφωνο τζαι επιβεβαίωσαν της την θέση επελλάναμεν τζαι οι θκυό που την χαρά μας, ελαλούσα που μέσα μου ότι εν μια καινούργια αρχή, τζαι το όνειρο μας να κάμουμε οικογένεια τζαι να μπορούμε να την συντηρούσαμε άρχισε να πραγματοποιείται. Περνούν οι μήνες, η λεγάμενη άρχισε να δουλεύκει, τζαι εγώ ήμουν ούλλη μέρα σπίτι τζαι εμάχουμουν να έβρω δουλειά, τζαι παράλληλα έκαμνα κάτι extra courses για να βοηθήσουν στο ψάξιμο. Όλα επήενναν μια χαρά, μέχρι που για ένα διάστημα άρκεψε τζαι ενευρίαζεν με το παραμικρό που της ελαλούσα. Εν εγελούσε πλέον με τα αστεία μου. Παλιά, που μου λαλούσε κάθε μέρα πόσο ωραίος είμαι, ελλίανε το, άρκεψε τζαι αρκούσε να έρκεται σπίτι, γιατί τάχα είχε πάρα πολλή δουλειά. Αλλά, κάθε μέρα ελαλούσεν μου ότι αγαπά με, τζαι τούτο εκρατούσεν με, ελαλούσα ότι εν η πίεση που τη δουλειά τζαι απλώς προσπαθεί να ενσωματωθεί στη νέα της ζωή ακόμα. Μιαν ημέρα έρκεται τζαι λαλεί μου «πρέπει να μιλήσουμε…», άμαν σου το πει τούτο κάποιος ξέρεις, πιάσε… kleenex. Είπεν μου ότι δεν είναι ευτυχισμένη πλέον τζαι ότι δεν νιώθει πλέον το ίδιο. Εγώ έμεινα σύξυλος, ένιωσα να μου μπήουν μαχαίρι στην καρδιά. Είπα της αν θέλει να πάει καμιά εβδομάδα στις φίλες της να μείνει λλίο μόνη της να σκεφτεί. Να κάμουμε λλίο break δηλαδή. Εγώ τούτο επήρα το ότι τα πράματα θα πάνε ούλλα καλά, απλώς θέλει λλίο χρόνο να χαλαρώσει γιατί είχεν πίεση πολλή πάνω της. Μετά από δύο εβδομάδες τελικά λαλεί μου ότι θέλει να χωρίσουμε, εγώ ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, κάθε μέρα εκαρτερούσα την να έρτει σπίτι τζαι να με φιλήσει τζαι να μου πει εν ούλλα οκ τζαι τούτη λαλεί μου να χωρίσουμεν;

Εγώ φυσικά, εν πιέζω κανένα τζαι εδέχτηκα, με την ιδέα ότι βαθιά μέσα της ακόμα εν αναμμένη η φλόγα -να το κάμω τζαι λλίο μελό-, τζαι κάποτε εν να ξανανιώσει το ίδιο. Σημείωσε ότι ήρτεν πίσω σπίτι τζαι μένουμε ακόμα ΜΑΖΙ. Απλά, κάθε δυο μέρες κάναμε εναλλάξ καναπέ-κρεβάτι. Τελοσπάντων, περνά μια εβδομάδα που τότε που εχωρίσαμε τζαι εμεινίσκαμε ακόμα μαζί. Εγώ φυσικά, πληγωμένος τζαι ήμουν ούλλη μέρα μες την μιζέρια, επερπατούσα μες τον δρόμο τζαι εκάμναν τα μάθκια μου επειδή ό,τι εθωρούσα εθύμιζεν μου τις μέρες που ήμασταν μαζί τζαι ευτυχισμένοι. Επρόσεξα ότι εμιλούσε πάρα πολλά σε μηνύματα, μα μιλώ σου πάρα πολλά, σε σημείο που επίεννε να κάμει μπάνιο τζαι έπερνεν το μαζί της, ενώ συνήθως άφηννεν το στο καθιστικό. Εμένα αρκέψαν τζαι εμπαίναν μου ιδέες, αλλά ελαλούσα ότι εν έχει περίπτωση να μου έκαμεν έτσι πράμα το μωρό μου. Περνά άλλη μια εβδομάδα… Είπεν μου ότι θα πάει έξω με κάτι φίλες της από την δουλειά τζαι ότι θα μείνει στο σπίτι μιας φίλης τζείνην τη νύχτα, την οποία εγνώρισεν μου την παλιά. Ξημερώνει η μέρα, ο τζαιρός χάλια όπως συνήθως στην Αγγλία, μες την μιζέρια μου τζαι εγώ, φακκάς ενέσεις δηλαδή! Μπαίνω να δω το facebook, θωρεί την φίλη της να κάμνει checkin στο Εδιμβούργο, όπου το Εδιμβούργο εν τζαι 7 ώρες με το τραίνο που το Λονδίνο. Τζαμαί, ένιωσα την κκελλέ μου να παγώνει! Εν εξανάνιωσα έτσι πράμα.

Μετά που δυο ώρες έρκεται σπίτι. Εγώ επροσπαθούσα να το παίξω ψύχραιμος τζαι εκατάφερα τα. Την νύχτα τζείνης της ημέρας επήα για μπίρα με κάτι φίλους τζαι άρκησα να έρτω σπίτι, -τζείνη ετζοιμάτουν ήδη. Τζαμαί, εμπήκα στον πειρασμό να κοιτάξω το τηλέφωνό της. Τζαι ναι, ούλλοι οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν, εν μαζί με έναν τύπο εδώ και 4 μήνες. Έπιαν με ταχυπαλμία, επροσπάθουν να αναπνεύσω, εν ήξερα αν θα έπρεπε να κλαίω ή να φωνάζω. Άκουσεν με τζαι εκατάλαβεν το ότι έμαθα το τζαι επιάσαν την τα κλάματα τζαι ελαλούσεν μου συγνώμη τζαι ότι εν θέλει να με χάσει που την ζωή της γιατί είμαι που τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της και μπλα μπλα. Ήμουν έτοιμος να πιάσω τα πράματα μου να φύω που το σπίτι, αλλά, έμεινα γιατί ενόμιζα ότι εκατάλαβε ότι έκαμεν λάθος τζαι ότι ήθελε να τα έβρουμε, τζαι εγώ ο μαννός εσυγχώρησα την. Λλίες μέρες μετά, είπεν μου δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί μου, τζαι ότι με άλλα λόγια θα συνεχίσει τζείνο που έχει με τον άλλο. Εγώ, εν ήθελα να την ξαναδώ μπροστά μου, αλλά αγαπούσα την ακόμα, τζαι ακόμα αγαπώ την πολλά, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, εν μπορώ να την ξεγράψω έτσι εύκολα, ακόμα τζαι μετά που τούτο. Τώρα είμαστε πολλά καλοί φίλοι (μην χέσω) αλλά ακόμα εν μαζί με τον άλλο. Σημείωσε ότι ακόμα μεινίσκουμε μαζί επειδή εν δύσκολο να έβρεις διαμέρισμα φτηνό έτσι διάστημα. Κάθε μέρα θωρώ την που εν μες την τρελή χαρά που ζει τον έρωτα της τζαι εγώ είμαι τζαμαί τζαι κλαίω που μέσα μου. Τζαι άμαν καμιά φορά ξεσπάσω τζαι πω της τα τζαι μπήω της κουβέντες τζαι κάμνω την να νιώθει χάλια, τζαμαί νιώθει τύψεις για ό,τι μου έκαμε τζαι ότι εν το άξιζα τούτο ούλλο. Εγώ, εν είπα σε κανέναν τι έκαμε, γιατί ούλλοι οι φίλοι μας εκατάντησαν να γίνουν κοινοί τζαι εν θέλω κανένας να πει κάτι για τζείνην, εν να χαλάσει τζαι εμένα η εικόνα μου anw. Έχω πολλά μέσα μου, μίσος, θυμό, αγάπη… Είμαι σε φάση παράνοιας. Δεν μπορώ να θωρώ τον άνθρωπο που αγάπησα να είναι μαζί με άλλον σε έτσι λλίο χρονικό διάστημα. Εν που τους καλύτερους ανθρώπους που ξέρω, απλώς έκαμε το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάμεις σε μια σχέση. Εν μπορώ να την ξεγράψω όμως που την ζωή μου, Έκαμα το λάθος τζαι έδωκα της την δική μου ζωή, τζαι αν την χάσω τέλεια, απλά εν να πέσω σε κατάθλιψη. Προσπαθώ τωρά να μαζέψω τα κομμάθκια του εαυτού μου τζαι να συνεχίσω την ζωή μου. Εκατάφερα τζαι έπιασα τζαι εγώ πολλά καλή δουλειά τωρά, τζαι εν μια αρχή. Απλά, ήβρα το άλλο μου μισό τζαι έχασα το που μες τα σιέρκα μου. Sorry για το μεγάλο κείμενο απλά ήθελα να δείξω σε κάποια άτομα που εν τζαμαί έξω τζαι διαβάζουν το, ότι τούτα τα πράματα συμβαίνουν τζαι στους πιο ερωτευμένους, γι’ αυτό πάντα να εκτιμούν τζείνο που έχουν τζαι να το αγαπούν.

Τι να κάμω για να την ξεπεράσω, ξέρω ότι το να μεν την ξαναδώ εν το πιο σωστό, αλλά είμαι στην φάση ακόμα που μιαν μέρα να μεν την δω εν να πελλάνω. Είμαι σε φάση που τζείνη εν το ναρκωτικό μου τζαι χρειάζουμαι αποτοξίνωση αλλά είμαι άσχημα εθισμένος τζαι εν το δέχουμαι.

Ερωτευμένος-Κερατάς-Μαννός

 

Έγραψες… έγραψες… εκτονώθηκες, αλλά, το συμπέρασμα που βγάζει κανείς από όλα όσα περιγράφεις ένα είναι! Εθίχτηκε ο εγωισμός σου που σε παράτησε και δεν το χωνεύεις. Εσύ, ο ωραίος, έχασες το κορίτσι που άνοιξε τα φτερά του και πέταξε. Λες ότι είσαι ερωτευμένος μαζί της, αλλά, εμένα άλλο μου βγάζεις… Μόνο και μόνο που αναφέρεσαι σε αυτήν με τη λέξη «τζείνη», εγώ το εισπράττω ως μια απέχθεια που νιώθεις για το άτομό της. «Μαννός», δεν είσαι. Μια χαρά βολεύτηκες στην ίδια στέγη, όσο καιρό εκείνη είχε ένα εισόδημα και ακόμα και τώρα που όπως λες βρήκες κι εσύ δουλειά. Ούτε «ερωτευμένος» είσαι… Αν ήσουν, θα είχαν άλλη γλυκασιά τα λόγια σου και πολύ πιο λίγες περιαυτολογίες. Όσο, για το αν είσαι «κερατάς», να μου επιτρέψεις να σου πω πώς δεν είσαι ολοκληρωτικά, αφού δεν την παντρεύτηκες. Άρα, είσαι ντεμί σεζόν! Τώρα, τι σου προτείνω να κάνεις; Πρώτα απ’ όλα να φύγεις από το σπίτι που μοιράζεσαι μαζί της. Τι γυρεύεις πια, μέσα στη ζωή της, αφού δεν είσαστε πια εραστές; Το δεύτερο που πρέπει να κάνεις, είναι να δώσεις σημασία στη δική σου ζωή. Ζεις και τρέφεσαι με τη ζωή της άλλης, κι αυτό δεν είναι ούτε υγιές, ούτε νορμάλ. Κάτσε και σκέψου τι θέλεις από τη ζωή σου, τι αναζητάς από το μέλλον σου και τι επιδιώκεις για την προσωπική σου ευτυχία και αναζήτησέ το. Εκείνο που είχες, πάει… πάππαλα! Καιρός για νέο ξεκίνημα, νέους στόχους, νέα πορεία. Όσο για τη λατρεία που νομίζεις πως της έχεις, μετέτρεψε την σε αγάπη φιλική και προχώρα να βρεις τον νέο σου έρωτα που θα σε ξιμαγκώσει από την εμπάθειά σου.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ