Έτσι δολοφονούν οι τζιχαντιστές τους γκέι [πρώτα τους αγκαλιάζουν]

Φωτογραφίες που απεικονίζουν την αθεόφοβη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των τζιχαντιστών δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις σελίδες της οργάνωσης του ISIS.

  


Article featured image
Article featured image

Στις φωτογραφίες φαίνονται οι γκέι αιχμάλωτοι που οδηγούνται στην εκτέλεση να δέχονται το αγκάλιασμα των τζιχαντιστών. Τα θύματα δείχνουν μια αφύσικη ψυχραιμία και ηρεμία που μάλλον οφείλεται στα ναρκωτικά που τους έχουν χορηγηθεί.

Λίγα λεπτά αργότερα θα βρουν το θάνατο είτε δια λιθοβολισμού, είτε θα πεταχτούν από την ταράτσα κάποιου κτιρίου. 

Ο Independent και τα ξένα μέσα που αναδημοσιεύουν τις εικόνες σημειώνουν πως αυτή η πράξη γίνεται για να  δώσουν κουράγιο στους μελλοθάνατους και να τους δείξουν με τον τρόπο αυτό πως αυτό που θα ακολουθήσει είναι αναπόφευκτο και το προκάλεσαν τα ίδια τα θύματα.

«Η αγκαλιά τους είναι σαν να δίνουν μια συγχώρεση και να ανοίγουν το δρόμο για άφεση αμαρτιών από το Θεό. Κάτι που όμως θα γίνει με το θάνατο» σημειώνει ένας ακτιβιστής που σχολιάζει τις φωτογραφίες.

Μια από τις γνωστότερες παγίδες που στήνουν οι τζιχαντιστές προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους ομοφυλόφιλους άντρες είναι να προσποιούνται οι ίδιοι τους ομοφυλόφιλους και αν προσπαθούν να δελεάσουν άντρες. Όσοι άντρες επιχειρήσουν σεξουαλική προσέγγιση, συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο φρικτό εκτελεστικό απόσπασμα.

 


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ