Έτσι δολοφονούν οι τζιχαντιστές τους γκέι [πρώτα τους αγκαλιάζουν]

Φωτογραφίες που απεικονίζουν την αθεόφοβη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των τζιχαντιστών δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις σελίδες της οργάνωσης του ISIS.

  


Στις φωτογραφίες φαίνονται οι γκέι αιχμάλωτοι που οδηγούνται στην εκτέλεση να δέχονται το αγκάλιασμα των τζιχαντιστών. Τα θύματα δείχνουν μια αφύσικη ψυχραιμία και ηρεμία που μάλλον οφείλεται στα ναρκωτικά που τους έχουν χορηγηθεί.

Λίγα λεπτά αργότερα θα βρουν το θάνατο είτε δια λιθοβολισμού, είτε θα πεταχτούν από την ταράτσα κάποιου κτιρίου. 

Ο Independent και τα ξένα μέσα που αναδημοσιεύουν τις εικόνες σημειώνουν πως αυτή η πράξη γίνεται για να  δώσουν κουράγιο στους μελλοθάνατους και να τους δείξουν με τον τρόπο αυτό πως αυτό που θα ακολουθήσει είναι αναπόφευκτο και το προκάλεσαν τα ίδια τα θύματα.

«Η αγκαλιά τους είναι σαν να δίνουν μια συγχώρεση και να ανοίγουν το δρόμο για άφεση αμαρτιών από το Θεό. Κάτι που όμως θα γίνει με το θάνατο» σημειώνει ένας ακτιβιστής που σχολιάζει τις φωτογραφίες.

Μια από τις γνωστότερες παγίδες που στήνουν οι τζιχαντιστές προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους ομοφυλόφιλους άντρες είναι να προσποιούνται οι ίδιοι τους ομοφυλόφιλους και αν προσπαθούν να δελεάσουν άντρες. Όσοι άντρες επιχειρήσουν σεξουαλική προσέγγιση, συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο φρικτό εκτελεστικό απόσπασμα.

 


[ΠΗΓΗ]

Σχετικα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)

10 εικόνες που σύντομα δεν θα τις βλέπουμε στην Κύπρο

Οδηγοί αυτοκινήτων στη Λευκωσία: Οι μεγάλοι αχάριστοι

«Εθύμωσε που της είπα ότι επάρκαρε πάνω στη ράμπα»

«Μικρός έπαιζα με δεινόσαυρους και αυτοκινητάκια. Παρόλα αυτά είμαι ομοφυλόφιλος»